Bosco Global presenta la memòria en un any marcat pel compromís solidari

8 julio 2022

Bosco Global

l

L'ONGD de la Inspectoria Maria Auxiliadora presenta la seva memòria 2021 en què han realitzat més de 30 projectes a 11 països d'Àfrica i Amèrica Llatina.

L’ONGD Bosco Global acaba de presentar la memòria d’activitats de l’any 2021. Un any marcat pels canvis, complex i difícil a causa de la pandèmia, però en què han desenvolupat nombroses accions moguts per l’esperança” de fer possible un món més just i fratern.

Ángel Asurmendi, provincial de la inspectoria i president de Bosco Global, a la carta de presentació ha destacat el compromís solidari de tantes persones voluntàries que han “estat capaces de reinventar-se amb accions innovadores i sensibilitzacions adaptades a les restriccions”. També ha agraït a tantes persones que des de cada ambient salesià han transmès «un missatge de solidaritat global i d’empatia».

Des de l’ONGD salesiana han volgut destacar que, durant el 2021:

  • Han desenvolupat nombrosos projectes a països empobrits, per afavorir el dret a l’educació de la joventut en situació de vulnerabilitat. En especial, la importància del projecte de suport a les comunitats rurals a Cochabamba (Bolívia) i el començament del treball de Cooperació Internacional a Ghana i Sudan.
  • Han apostat per l´educació per a la pau, amb diversos projectes per a la prevenció dels discursos d´odi i la promoció d´una ciutadania digital positiva.
  • Han animat el treball amb joves de L’Espiral Solidària, que han continuat la seva tasca reflexionant i actuant en els seus entorns més propers.
  • Han acompanyat les delegacions locals noves i veteranes i s’han desenvolupat multitud d’activitats formatives gràcies a les possibilitats de les pantalles per contribuir a la reflexió conjunta i obrir les nostres mirades.

Des de Bosco Global agraeixen el compromís solidari de tot el seu voluntariat, sobretot del paper de les cases salesianes i delegacions locals, així com entitats finançadores, sense les quals no podrien haver desenvolupat una tasca tan encomiable.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...