Bosco Global presenta la memòria en un any marcat pel compromís solidari

8 julio 2022

Bosco Global

l

L'ONGD de la Inspectoria Maria Auxiliadora presenta la seva memòria 2021 en què han realitzat més de 30 projectes a 11 països d'Àfrica i Amèrica Llatina.

L’ONGD Bosco Global acaba de presentar la memòria d’activitats de l’any 2021. Un any marcat pels canvis, complex i difícil a causa de la pandèmia, però en què han desenvolupat nombroses accions moguts per l’esperança” de fer possible un món més just i fratern.

Ángel Asurmendi, provincial de la inspectoria i president de Bosco Global, a la carta de presentació ha destacat el compromís solidari de tantes persones voluntàries que han “estat capaces de reinventar-se amb accions innovadores i sensibilitzacions adaptades a les restriccions”. També ha agraït a tantes persones que des de cada ambient salesià han transmès «un missatge de solidaritat global i d’empatia».

Des de l’ONGD salesiana han volgut destacar que, durant el 2021:

  • Han desenvolupat nombrosos projectes a països empobrits, per afavorir el dret a l’educació de la joventut en situació de vulnerabilitat. En especial, la importància del projecte de suport a les comunitats rurals a Cochabamba (Bolívia) i el començament del treball de Cooperació Internacional a Ghana i Sudan.
  • Han apostat per l´educació per a la pau, amb diversos projectes per a la prevenció dels discursos d´odi i la promoció d´una ciutadania digital positiva.
  • Han animat el treball amb joves de L’Espiral Solidària, que han continuat la seva tasca reflexionant i actuant en els seus entorns més propers.
  • Han acompanyat les delegacions locals noves i veteranes i s’han desenvolupat multitud d’activitats formatives gràcies a les possibilitats de les pantalles per contribuir a la reflexió conjunta i obrir les nostres mirades.

Des de Bosco Global agraeixen el compromís solidari de tot el seu voluntariat, sobretot del paper de les cases salesianes i delegacions locals, així com entitats finançadores, sense les quals no podrien haver desenvolupat una tasca tan encomiable.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...