L’editorial salesiana CCS presenta les darreres novetats

8 septiembre 2022

Editorial CSS

l

Per aquest curs la CCS proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Para este mes de septiembre la editorial salesiana CCS presenta varias novedades de literatura. El Centro Nacional de Pastoral Juvenil, André Ravier, y José Joaquín Gómez Palacios firman los nuevos títulos.

ACOMPAÑAMIENTO Y DISCERNIMIENTO VOCACIONAL EN LA PASTORAL JUVENIL SALESIANA

Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil

Ets davant una publicació del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil, on s’ofereix una reflexió actual i creativa sobre l’orientació vocacional i les claus que poden ajudar en l’acompanyament dels processos de maduració de la fe d’infants, adolescents i joves als diferents ambients pastorals: escoles, centres juvenils, parròquies o plataformes socials.

SAN FRANCISCO DE SALES

André Ravier SJ

«L’home que reprodueix més bé el Fill de Déu viu a la terra». Així, testifica Sant Vicenç de Paül, en el procés de canonització a París, sobre les elevades virtuts de Francesc de Sales. Aquesta biografia presenta, de manera detallada i apassionada, un original retrat espiritual del sant. Francesc de Sales és una persona que va voler, com Jesucrist a la terra, estimar Déu amb tot el seu cor humà, i havent experimentat les exigències i la dolçor d’aquest do, va treballar per introduir el nombre més gran possible d’ànimes en el que ell mateix va anomenar «l’eterna llibertat de l’amor».

MI AGENDA DE PRIMARIA 2022-2023

Per José J. Gómez Palacios.

Agenda destinada als alumnes de primària amb les seccions pròpies d’una agenda per a aquest nivell. Amb portada a tot color i interior amb bicolor està enquadernada en espiral per facilitar-ne la utilització. Plantejada en clau educativa, ofereix una curiositat setmanal i al final es proposen fitxes per a la comunicació entre la família i el col·legi.

MI AGENDA DE SECUNDARIA 2022-2023

José Joaquín Gómez Palacios

Agenda destinada als alumnes de Secundària amb les seccions pròpies d‟una agenda per a aquest nivell. Amb portada a tot color i interior amb bicolor està enquadernada en espiral per facilitar-ne la utilització. Plantejada en clau educativa, ofereix una curiositat setmanal i al final es proposen fitxes per a la comunicació entre la família i el col·legi.

AGENDA DE LA EDUCACIÓN 2022-2023

Por José J. Gómez Palacios.

Con el inicio de curso, aparece la tentación del “mito del eterno retorno”. En esta concepción cíclica del tiempo, los acontecimientos se repiten una y otra vez. Para revitalizar y hacer nueva cada etapa, precisamos: vacaciones, fiestas, rituales. Y qué mejor lugar que una agenda para recordar y dejar constancia de cada uno de los compromisos que nos ocupan a lo largo del curso.
Destinada a quienes educan desde la escuela o el tiempo libre, está distribuida por semanas y abarca los doce meses del año según el curso escolar.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.