L’editorial salesiana CCS presenta les darreres novetats

8 septiembre 2022

Editorial CSS

l

Per aquest curs la CCS proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Para este mes de septiembre la editorial salesiana CCS presenta varias novedades de literatura. El Centro Nacional de Pastoral Juvenil, André Ravier, y José Joaquín Gómez Palacios firman los nuevos títulos.

ACOMPAÑAMIENTO Y DISCERNIMIENTO VOCACIONAL EN LA PASTORAL JUVENIL SALESIANA

Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil

Ets davant una publicació del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil, on s’ofereix una reflexió actual i creativa sobre l’orientació vocacional i les claus que poden ajudar en l’acompanyament dels processos de maduració de la fe d’infants, adolescents i joves als diferents ambients pastorals: escoles, centres juvenils, parròquies o plataformes socials.

SAN FRANCISCO DE SALES

André Ravier SJ

«L’home que reprodueix més bé el Fill de Déu viu a la terra». Així, testifica Sant Vicenç de Paül, en el procés de canonització a París, sobre les elevades virtuts de Francesc de Sales. Aquesta biografia presenta, de manera detallada i apassionada, un original retrat espiritual del sant. Francesc de Sales és una persona que va voler, com Jesucrist a la terra, estimar Déu amb tot el seu cor humà, i havent experimentat les exigències i la dolçor d’aquest do, va treballar per introduir el nombre més gran possible d’ànimes en el que ell mateix va anomenar «l’eterna llibertat de l’amor».

MI AGENDA DE PRIMARIA 2022-2023

Per José J. Gómez Palacios.

Agenda destinada als alumnes de primària amb les seccions pròpies d’una agenda per a aquest nivell. Amb portada a tot color i interior amb bicolor està enquadernada en espiral per facilitar-ne la utilització. Plantejada en clau educativa, ofereix una curiositat setmanal i al final es proposen fitxes per a la comunicació entre la família i el col·legi.

MI AGENDA DE SECUNDARIA 2022-2023

José Joaquín Gómez Palacios

Agenda destinada als alumnes de Secundària amb les seccions pròpies d‟una agenda per a aquest nivell. Amb portada a tot color i interior amb bicolor està enquadernada en espiral per facilitar-ne la utilització. Plantejada en clau educativa, ofereix una curiositat setmanal i al final es proposen fitxes per a la comunicació entre la família i el col·legi.

AGENDA DE LA EDUCACIÓN 2022-2023

Por José J. Gómez Palacios.

Con el inicio de curso, aparece la tentación del “mito del eterno retorno”. En esta concepción cíclica del tiempo, los acontecimientos se repiten una y otra vez. Para revitalizar y hacer nueva cada etapa, precisamos: vacaciones, fiestas, rituales. Y qué mejor lugar que una agenda para recordar y dejar constancia de cada uno de los compromisos que nos ocupan a lo largo del curso.
Destinada a quienes educan desde la escuela o el tiempo libre, está distribuida por semanas y abarca los doce meses del año según el curso escolar.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.