270 joves obren el camí de la Quaresma amb la Marchabosco 2022

8 marzo 2022

Salesians Villena

l

Celebrat a Salesians Villena sota el lema 'Ens mou l'esperança' i dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys de totes les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Saragossa i Albacete.

Salesians Villena va acollir amb entusiasme la trobada Marchabosco 2022, celebrada durant el cap de setmana del 5 i 6 de març i dirigit a joves entre 15 i 17 anys de totes les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Saragossa i Albacete.

Des de l’organització han valorat la trobada com a molt positiva i agraeixen a Salesians Villena la seva implicació, “la col·laboració de tots els ambients ha estat clau en el bon resultat final, la cessió de les instal·lacions; facilitar l’ús de tots els espais, l’organització dels sopars per part dels salesians cooperadors, entre d’altres aspectes”, expliquen.

Durant el cap de setmana els joves van poder gaudir de diversos tallers de cuina, dansa, teatre i jocs de taula. També van participar en activitats nocturnes i vetllades. Els Bons Dies i les Bones Nits han estat moments clau de la trobada que, juntament amb l’Eucaristia de diumenge, van servir per recordar als presents el temps de Quaresma.

Com és habitual, el contacte amb la natura ha estat fonamental en aquesta acampada que reuneix joves de diversos llocs però amb un mateix objectiu: trobar un moment de tranquil·litat, diversió i amistat tenint en comú Don Bosco.

Aquesta trobada anual és també per als monitors una oportunitat “per continuar creixent com a animador i continuar compartint amb els joves”.

Aquesta edició va recuperar la normalitat ja que l’anterior Marchabosco va ser al març de 2020, també a Villena. El 2021 els joves van participar de forma presencial encara que a nivell local a les seves diferents cases salesianes i amb alguns moments puntuals de connexió entre les cases.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…