Alegria, fraternitat i il·lusió renovada entre joves exalumnes salesians

20 noviembre 2023

Salesians Comunicació

l

La trobada nacional jove d'Antics alumnes i Antigues alumnes de Don Bosco va reunir una quarantena de participants a València.

Del 17 al 19 de novembre es va celebrar a València el Encuentro Nacional Joven (ENJ) d’Antics alumnes i Antigues alumnes de Don Bosco. Amb la presència de quaranta participants, les jornades es van desenvolupar en un ambient de joia, fraternitat i amb la il·lusió renovada que es pot viure en salesià a l’estil dels antics alumnes.

«S’ha reflexionat, discernit i projectat sobre com són d’important els joves en el moviment d’antics alumnes, i la necessitat que tenim de comptar amb ells com a part principal de la nostra aposta vocacional», comentava la coordinadora de la trobada, Anna Jordina Llorens, sobre el sentit d’aquesta trobada.

La trobada va ser variada i enriquidora, a més de tractar els assumptes propis dels antics alumnes, hi va haver moments lúdics, culturals i de formació per als assistents en matèries que faciliten la inserció juvenil al món laboral.

“Donem gràcies a Maria Auxiliadora per aquest ENJ, pels resultats obtinguts i li demanem que ajudi el nou equip animador jove en la seva tasca important”, remarcaven des de l’organització. I concloïen recordant la frase de l’evangeli i l’article 1 de l’Estatut Confederal Mundial ‘Vosaltres sou la sal de la terra i la llum del món’, un missatge que els joves han d’assumir, perquè sense ells el moviment d’associacionisme salesià no té sentit. Per i per als joves, deia Don Bosco”.

Aquesta és la segona trobada en aquesta legislatura, sent l’anterior fa dotze anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Aprendiendo a vivirBlogs
No sin mi móvil

No sin mi móvil

Estoy seguro de que más de una vez te has echado la mano al bolsillo o al bolso nada más cerrar la puerta de casa pensando que te habías dejado las llaves o la cartera. Y estoy más que seguro de que alguna vez has tenido la misma sensación con el teléfono móvil,...