Arrenquen els preparatius per a una nova edició del Premi Don Bosco amb més participació empresarial

6 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

El 6 d'octubre ha tingut lloc la VII Trobada Amics del Premi Don Bosco on les empreses i entitats col·laboradores han pogut conèixer de primera mà les bases per a aquesta 36ena edició.

El 6 d’octubre va tenir lloc a Salesians Zaragoza la VII Trobada Amics del Premi Don Bosco on les empreses i entitats col·laboradores van poder conèixer de primera mà les bases per a aquesta 36 edició que se celebrarà els dies 15 i 16 de març de 2023.

Com a novetat més important es va presentar la nova organització que agrupa el certamen nacional del Premi Nacional Don Bosco, dirigit a alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat i el Premi Don Bosco Junior, dirigit a l’alumnat des de 4t de Primària a 4t de Secundària.

“En aquesta edició es tornarà a la presencialitat, que tant hem trobat a faltar els dos últims anys”, compartien fonts de la casa salesiana durant la presentació. Els projectes s’exposaran en estands individuals al pavelló del col·legi per donar lloc a una gran exposició de treballs espectaculars per la seva creativitat i idees innovadores.

A la trobada van participar representants de la casa salesiana de Zaragoza, com el director de la presència Juan Bosco Sancho o la directora del col·legi, Mercedes López, a més de les 39 empreses col·laboradores que fan possible aquesta edició gràcies a la seva aposta per la formació, innovació i el talent juvenil.

Cada any s’uneixen a aquesta gran família del Premi Don Bosco més empreses, gràcies a les quals el Premi Nacional Don Bosco va fent anys.

El Premi Nacional Don Bosco estimula la iniciativa de l’alumnat, del professorat, dels centres educatius i de les empreses; reconeixent i promovent el treball en equip, la iniciativa i l’esperit emprenedor, a través de projectes d’innovació i recerca, els quals suposen un reforç en el procés educatiu.

Des del curs 1987-88, el premi ha anat promovent la innovació juvenil i apropant el treball emprenedor dels joves al món empresarial, amb aquesta es compliran 36 edicions.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…