Arriba la novena edició dels Premis Aprenentatge – Servei

20 abril 2023

Edebé

l

La Xarxa Espanyola d'Aprenentatge-Servei, la Fundació Edebé, Educo i el Ministeri d'Educació i Formació Professional convoquen els Premis Aprenentatge-Servei 2023 en la novena edició.

Per tal d’enfortir i difondre en la societat una cultura participativa, solidària i de compromís, els guardons volen reconèixer i donar visibilitat a les pràctiques d’aprenentatge-servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social, estimulant-ne la divulgació i la implementació.

Del 18 d’abril fins al 30 de setembre del 2023, a través de la web dels Premis Aprenentatge-Servei, els centres d’Educació Infantil i Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials que estan desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei (ApS), podran presentar els seus projectes i optar als 21 premis.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la ciutat de Valladolid, el 15 de desembre, en el marc de la XVI Trobada Estatal d’ApS.

La convocatòria nacional 2022 va sumar la participació de 121.429 alumnes de totes les comunitats i la presentació de 359 projectes d’ApS.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…