Bosco Global anima a participar en la IV cursa ‘per la solidaritat global’

27 abril 2023

Bosco Global

l

De l'1 al 31 de maig, l'ONGD impulsa aquesta iniciativa esportiva amb l'objectiu que totes les persones tinguin dret a una educació de qualitat.

La 4a edició de la cursa solidària de Bosco Global es va llançar el 26 d’abril, i sota el hashtag #ObrimCaminsdeSolidaritat, té un doble objectiu, sensibilitzar sobre les situacions de desigualtat en un món global i recaptar fons per destinar als projectes de desenvolupament que l’ONGD porta endavant a 14 països.

Rafael Borondo, responsable de comunicació de Bosco Global, explica que «continuem creient que la solidaritat global és el millor remei davant la desigualtat i volem que aquesta iniciativa ajudi a sembrar la sensibilitat i el compromís solidari dels joves de les Cases de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ».

«Tots els fons que es recaptin aniran destinats en benefici dels diversos projectes que estem desenvolupant en matèria de Cooperació Internacional a països empobrits, d’Educació per al Desenvolupament i Voluntariat», afegeix.

És encoratjador veure totes les persones i Cases Salesianes que ja estan fent els preparatius per dur-la a terme. Des de l’ONGD s’espera que es pugui repetir  la participació d’anys anteriors, i que aquesta carrera segueixi posant un granet de sorra a la construcció d’un món més just, equitatiu i sostenible.

Com participar

Per fer-ho cal inscriure’s a la web https://boscoglobal.org/ca/cursa/ , a través d’alguna de les modalitats disponibles – individual, familiar, escolar – i, per a totes aquelles persones que no puguin córrer, estarà disponible el dorsal zero.

La primera edició de la Cursa de Bosco Global va néixer en plena pandèmia, i al llarg de les tres edicions següents s’ha anat incorporant aquest format a les iniciatives solidàries de moltes presències salesianes, adaptant-se a la seva realitat, amb l’objectiu clar de sensibilitzar sobre la importància de prendre consciència sobre un món global en què es necessita el compromís individual i col·lectiu per assolir la justícia global.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…