Bosco Global agraeix la solidaritat de tantes persones i cases salesianes que han fet possible la 3a Cursa per la #SolidaritatGlobal

6 junio 2022

Bosco Global

l

Des de diferents punts del territori han decidit caminar, córrer o pedalar en benefici de les persones en situació de més vulnerabilitat.

El mes de maig, ja sense mesures pandèmiques, ha estat un plaer veure com des de diferents punts del territori d’intervenció de Bosco Global s’han anat organitzant moltes persones per contribuir en la 3era cursa per la solidaritat global.

Gràcies a les cases d’Alcoi, Antequera, a Barcelona Martí-Codolar, Rocafort i Sarrià, Lleida, Huesca, La Orotava, Sabadell, Sant Boi, Terrassa, Sevilla-Trinidad, Badajoz i Zaragoza, entre d’altres, a més de famílies i amics que s’han volgut unir a aquesta iniciativa solidària.

Des de Bosco Global comparteixen alguns dels grans moments viscuts.

Col·laborant en projectes d’emergència i desenvolupament

Els fons de la 3a Cursa per la Solidaritat Global aniran destinats al projecte d’atenció d’emergència a les famílies ucraïneses i als projectes de cooperació al desenvolupament en països empobrits amb què col·labora Bosco Global, així com en matèria d’educació per al desenvolupament i el voluntariat .

Gràcies a tantes persones col·laboradores es podrà contribuir a millorar les oportunitats de la joventut i la infància que es troben en situació de vulnerabilitat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.