Bosco Global anuncia la renovació del càrrec de direcció i equip directiu de l’entitat salesiana

23 junio 2022

Bosco Global

l

El 13 de juny, Joaquín Rodríguez va ser nomenat màxim responsable tècnic de l'ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

A la reunió del Patronat de Bosco Global celebrada el passat 13 de juny a Sevilla es va donar a conèixer el nomenament de Joaquín Rodríguez Díaz com a nou director de l’ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Amb 20 anys d’experiència i de responsabilitat en l’àmbit de les ONGD salesianes assumeix aquest relleu en el marc dels mandats de 3 anys per a la figura de la direcció, que es va encarregar fins ara a Jesús Corujo, qui va dirigir l’entitat durant aquests primers anys de vida, coordinant la unificació de les dues ONGD originals, VOLS i Solidaridad Don Bosco.

“Vull destacar i agrair la bona feina feta durant aquests anys per Jesús, marcada per aquesta pandèmia que ens ha posat les coses molt complicades i ens ha obligat a donar més del 100%”, destaca Jordi Lleixà, vicepresident de Bosco Global i delegat de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Joaquín va presentar també el nou equip directiu, que el conformaran Elena Marín (Barcelona), Eva Caballero (València), Rafael Borondo (Sevilla), José Luis Navarro, salesià coordinador d’opcions transversals de la Inspectoria, i el mateix director. D’altra banda, Javier Medina, ha passat a ocupar la coordinació de l’àrea d’Educació per al Desenvolupament, rellevant a Joaquín. Les altres àrees seran coordinades per Begoña Simal (Cooperació), Eva Caballero (Voluntariat) i Rafael Borondo (Comunicació).

Bosco Global confia que els canvis en la direcció i l’equip directiu serveixin per continuar amb la bona feina feta pels seus predecessors i segueixin obrint camins per un món més just, equitatiu i sostenible.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.