Bosconecta continua avançant amb la implantació en la gestió dels Centres Juvenils

6 septiembre 2024

Confederació Centres Juvenils Don Bosco D'Espanya

l

El tutorial explica, de manera detallada, com fer les inscripcions des de l'àrea privada de l'eina, guiant pas a pas el procés.

Amb l’inici del curs 2024-2025, Bosconecta es consolida com a eina fonamental en la gestió de nombrosos Centres Juvenils d’Espanya. Després d’un període de prova exitós durant el curs passat a diversos centres pilot, ara està a punt per ser utilitzada de manera oficial en gairebé un 80% del total dels centres juvenils de les tres inspectories de Salesians i Salesianes. Aquesta innovadora plataforma digital cerca facilitar la gestió d’inscripcions, pagaments i documentació, oferint a les famílies i tutors una forma senzilla i accessible de realitzar tots aquests tràmits als dispositius digitals.

Inscripcions en línia, més fàcil que mai: guia pas a pas amb el tutorial de Bosconecta

Amb l’objectiu de facilitar l’ús de Bosconecta, des de la Confederació de Centres Juvenils Don Bosco, s’ha creat un vídeo tutorial dirigit especialment a famílies i tutors. El tutorial explica, de manera detallada, com fer les inscripcions per al nou curs 24-25, des de l’àrea privada de l’eina, guiant pas a pas el procés perquè cap usuari es quedi enrere.

Què pots consultar al tutorial?

El vídeo inclou els aspectes clau de l’eina, incloent-hi:

  • Com completar el formulari d’inscripció correctament per assegurar que la inscripció sigui vàlida.
  • El procés per rebre les credencials daccés i entrar a l’Àrea Privada.
  • Com inscriure els participants a les activitats ofertes pel centre, incloent-hi el pagament a través de la plataforma.
  • Modificar la informació personal del participant, com ara dades de salut o preferències.
  • Gestionar i pujar documents sol·licitats pel Centre Juvenil, com ara justificants de pagament, autoritzacions, documents d’identitat, etc.
  • Veure i consultar lassistència a activitats, sessions programades i les inscripcions realitzades.

Tens dubtes sobre Bosconecta?

Si després de visualitzar el tutorial tens algun dubte o problema, et recomanem que et posis en contacte amb la persona responsable del teu Centre Juvenil. Pots veure el video tutorial al canal de YouTube de la Confederació de Centres Juvenils Don Bosco D’Espanya.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…