Charo Ten és acollida com a nova inspectora de les Salesianes d’Espanya

6 mayo 2022

Salesians comunicació

l

Sota el lema 'Aquí estic, envieu-me' comença aquesta nova etapa després de la publicació del seu nomenament el passat 1 de març.

Sota el lema ‘Aquí estic, envieu-me’ va tenir lloc el passat diumenge 1 de maig l’acollida a Charo Ten com a inspectora de les Salesianes d’Espanya, després de la publicació del seu nomenament el passat 1 de març.

L’eucaristia va tenir lloc a la capella de Villaamil a la casa inspectorial de Madrid de les FMA i va ser presidida per l’inspector dels Salesians de Santiago el Mayor, Fernando García, i concelebrada per l’inspector de Maria Auxiliadora, Ángel Asurmendi, així com altres germans que van voler fer-se presents en aquest moment significatiu de la vida de les salesianes.

En la seva homilia, l’inspector salesià, prenent el lema que la salesiana va escollir per a aquesta missió: “Aquí estic, envieu-me”, li va recordar que “és la força de Déu la que ajuda a superar la nostra petitesa, i com el Senyor l’envia a escoltar, a comprendre i acollir la fragilitat, l’envia a orientar, a marcar horitzons, a generar comunió… i l’envia a ser memòria carismàtica, ser memòria de Don Bosco i Mare Mazzarello per continuar sent respostes a les exigències de la missió. En definitiva, una crida a acompanyar la Inspectoria a ser profecia i testimoni avui”.

La família de Charo Ten, els seus germans i nebodes, les germanes i seglars de la Inspectoria acompanyant-la en aquest moment significatiu del seu recorregut vital, van ser protagonistes en els diferents moments de la celebració, expressant la gratitud per la resposta i la disponibilitat de totes les comunitats educatives a ser missioneres, disposades a anunciar l’evangeli amb la passió de les primeres filles de Maria Auxiliadora.

Al final de l’Eucaristia, en unes paraules breus, la nova inspectora va compartir com “Déu es fa el trobadís de mil maneres i expressa el seu desig de posar, sota la protecció de Maria, aquests anys d’animació i govern”. «Siguem dones i homes d´esperança!», va concloure.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…