Com ha afectat la pandèmia en la salut mental dels joves? Ells mateixos responen

12 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

L'últim episodi del pòdcast 'La visió dels joves' se centra en una de les preocupacions més grans per a la societat en l'actualitat: la salut mental.

Ja és aquí un nou episodi de ‘La visión de los jóvenes’, el podcast que dóna veu a la joventut. En aquesta ocasió, joves animadors del centre juvenil Valdocco, de Salesians Ibi, parlen sobre l’estat de salut emocional dels joves després de la pandèmia. Juanmi Salvador, responsable de Comunicació de la casa salesiana alacantina, els planteja algunes qüestions sobre un dels temes que més preocupa la societat actualment.

La visió dels joves és un podcast de salesianos.info que va néixer amb la intenció de donar veu als joves sobre temes d’actualitat. És un programa 100% realitzat per joves. Concretament, la sintonia l’han creada l’alumnat de Formació Professional, Nicole Wojcik i Marcos Muños, de Salesians Granada.

El primer capítol el va protagonitzar l’alumnat de segon curs del Cicle de Grau Mitjà de Vídeo Disc-Jockey i So del Col·legi Salesians San Juan Bosco de Granada, els qui comparteixen amb els oients, les seves reflexions i opinions sobre un tema d’actualitat i interès per a ells com l’ús dels animals a la investigació científica.

El segon capítol el protagonitzen alumnes d’alumnes de 2º del Cicle Formatiu de grau superior en Administració i Finances Salesians Trianaels qui exposen els seus arguments a favor i en contra d’aquesta dinàmica que han començat en els darrers anys alguns youtubers o influencers. quienes exponen sus argumentos a favor y en contra de esta dinámica que han comenzado en los últimos años algunos youtubers o influencers.

Des de salesianos.info s’agraeix als centres de Granada, Triana (Sevilla), Ibi, entre altres, que formen part d’aquesta primera temporada i animen molts més joves a seguir somiant coses grans, buscar horitzons amplis, atrevir-se a més, voler menjar-se el món, ser capaços d’acceptar propostes desafiadores i desitjar aportar el millor de si per construir un món millor.

L’ORIGEN DE SALESIANS PÒDAST

L’Estat d’Alarma per la crisi del coronavirus i el confinament consegüent a casa va provocar que es portessin a terme les primeres iniciatives radiofòniques coordinades que van comptar amb milers d’oients directes i el naixement d’una comunitat de subscriptors que demanava noves experiències amb el segell salesià.

La llavor d’aquest projecte va començar a germinar després de la VI edició de la Jornada de Comunicació el 2020, on es va aprofundir en les possibilitats que té el podcast.

La pandèmia i els nous hàbits d’entreteniment i informació han marcat la revolució dels podcasts. De continguts d’àudio a la carta a l’increment i la gran varietat de canals, que ha comptat amb l’augment de seguidors i de noves generacions.

En aquest context es va presentar https://salesianos.info/podcast/, un espai que en els primers anys de vida ha comptat amb més de 100.000 oients i un centenar d’episodis sobre diferents temes d’actualitat, opinió o evangelització.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…