Comencen les trobades formatives de salesians per edats al Tibidabo

21 octubre 2024

Salesians Comunicació

l

Barcelona va acollir la primera trobada del curs per a onze germans de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora de la franja de 51 a 65 anys.

Salesians Tibidabo va acollir durant el cap de setmana la primera trobada del curs per a Salesians per edats per a onze germans de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora per la franja de 51 a 65 anys.

Aquestes trobades, que compten amb la convocatòria de José Luis Navarro com a delegat de Formació, van néixer com a novetat dins de la programació inspectorial durant l’any 2019 i pretenen crear un espai de trobada i convivència, coneixement, pregària, comunicació i formació compartida.

Les dinàmiques seguides van començar dissabte amb una estona de silenci personal per comunicar la vivència personal de Déu a la vida quotidiana. Diumenge, després de l’eucaristia, la convivència, la pregària i la fraternitat com a tres elements claus de la trobada que ha estat un èxit.

A aquesta convivència us recollirà el testimoni del grup de 41 a 50 durant el proper cap de setmana i us seguiran en propers mesos altres destinats als salesians de diferents edats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…