Edebé i Escoles Salesianes enforteixen la visió estratègica amb la coordinació de l’equip d’editors

31 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

Barcelona va ser la seu durant la jornada del dijous 27 d'octubre d'aquesta trobada formativa per als editors d'Edebé i l'equip d'Escoles de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Durant la jornada del dijous 27 d’octubre es va dur a terme a Barcelona la trobada formativa per als editors d’Edebé i l’equip d’Escoles de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Per part de la coordinació de l’ambient van estar presents Carles Rubio i Andrés Corbacho que van animar diferents temes com els Salesians al món, Escola en Pastoral, Sistema Preventiu i Model de persona per a les Escoles Salesianes.

«Durant la jornada hi va haver moments interessants per al diàleg i la reflexió en una enriquidora trobada”, compartien a la conclusió.

La Inspectoria Salesiana “Maria Auxiliadora” compta amb 59 Col·legis repartits en 8 Comunitats Autònomes amb 39.958 alumnes i 2.742 docents. L’oferta educativa inclou 157 unitats de 2n Cicle d’Infantil, 335 d’Educació Primària, 296 d’ESO, 88 de Batxillerat, 52 Cicles de FP Bàsica, 85 Cicles Formatius de Grau Mitjà i 73 de Grau Superior.

La visió estratègica marcada per la Inspectoría està estructurada al voltant de cinc nuclis: enfortir la identitat carismàtica; organització i estratègia; cura de la Comunitat Educativa-Pastoral, escola inclusiva i popular, i innovació pedagògica.

En el desenvolupament d’aquesta estratègia, l’equip d’escoles de la Inspectoria està fent una aposta pel treball en xarxa entre els centres, per l’acompanyament en innovació, per la formació professional, per la coordinació de projectes europeus i per la formació de les persones.

Edebé, grup editorial especialitzat en continguts educatius, va sorgir a principis dels anys 80, com a continuació de la històrica Editorial Don Bosco. El llibre de text i la literatura infantil i juvenil són les seves principals línies de negoci situant-la entre les principals empreses del sector educatiu al país.

Pionera en la creació de materials multimèdia, des de fa més de 20 anys, desenvolupa continguts digitals curriculars i és proveïdora de serveis integrals educatius amb plataformes de gestió i aprenentatge.

El Grup està implantat a Espanya amb el segell Edebé per als mercats en llengua castellana i catalana i a través de les editorials Rodeira a Galícia, Giltza al País Basc i Marjal a la Comunitat Valenciana per als diferents mercats autonòmics. Compte amb filials a Argentina, Xile, Brasil, Equador i Mèxic.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…