Edebé personalitza l’aprenentatge amb la intel·ligència educativa

12 septiembre 2024

Per Salesians Comunicació

l

Eines d'Intel·ligència Artificial pensades exclusivament per a l'educació.

Edebé ha llançat ‘Intel·ligència Educativa’ una manera de capgirar la Intel·ligència Artificial i convertir-la en un recurs que dóna solucions als problemes reals. Posa a l’abast dels educadors eines per personalitzar l’aprenentatge, adaptant les experiències educatives a les necessitats i ritmes de cada alumne, i optimitzant el temps docent, alliberant tasques repetitives i permetent dedicar més temps a la interacció i al suport personalitzat dels alumnes .

Es tracta d’una intel·ligència eficaç mitjançant eines que ajuden a oferir millors recursos d’aprenentatge a l’alumnat, simplificant tasques i processos. Una intel·ligència ètica basada en una tecnologia desenvolupada en un entorn segur, vetllant per la protecció de dades i la privacitat. I una intel·ligència emocionant amb opcions atractives per connectar amb els interessos de l’alumnat, creant experiències d’aprenentatge més motivadores i significatives.

La Intel·ligència Educativa és adaptativa, perquè ajuda a personalitzar l’ensenyament i a adaptar els continguts en cada situació, moment i alumne. Amb opcions per analitzar i seguir levolució de l’aprenentatge. A més, és generativa perquè crea continguts nous partint dels materials didàctics d’Edebé.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…