Edebé presenta les novetats de lectura infantil i juvenil

2 abril 2024

Edebé

l

Una gran oportunitat perquè els més petits i també els joves es submergeixin en l’apassionant món de la lectura i volin, somiïn i frueixin amb els seus personatges.

Per al mes d’abril Edebé presenta novetatas de literatura infantil i juvenil dels autors Cale Atkinson, Maite Carranza, Megan Hess, Ralph Lazar, Lisa Swerling.

 

 

NOVETATS DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

Simón y Chester: Súperdetectives

Un fantasma i un nen s’uneixen per a viure aventures increïbles. A Simon i Chester els agrada inventar històries i ajudar-se mútuament. Ells són els millors amics. I junts resolen els misteris (mentre frueixen d’alguns capricis). Aquest llibre ho té tot, Chester! Misteri, detectius, perill, emoció i galetes! GALETES? Aquesta aventura és per a mi!

Lectors a partir de 6 anys.

Més informació

La guerra de las brujas

Traïcions, enganys, amistat i amor, en aquesta primera novel·la ambientada en el fascinant univers de La Guerra de les Bruixes.
Una preqüela de l’aclamada trilogia fantàstica.

Més informació

Bonjour Costa Azul

Fes les maletes, estimada Clarís. No em retardaria si fos tu, avui ens n’anem de vacances a la Costa Blava. Una dolça rateta, una nova amiga i una aventura molt marinera en la Costa Blava francesa! De la famosa il·lustradora de moda Megan Hess.

Més Informació

Viernes el gran colapso de los helados

Tots els alumnes del col·legio Swedhump estan emocionats: avui és divendres i a més tenen dret a una gran recompensa. El marit de la seva invisible directora és un famós inventor i ha portat al col·legi una màquina de gelats gegantina per acabar la setmana d’una manera molt dolça. Però… Atenció!, hi ha forces malèfiques que no volen que els nens ni les nenes rebin els seus gelats. Així que, de sobte, algú MOLT MOLEST ataca el col·legi: i a més forma part d’una brigada antigelats! Només una persona pot impedir que el col·legi es col·lapsi i acabi fet un desastre: Dash. Juntament amb els seus amics, Dash s’assegurarà que els Malvats no fonguin les il·lusiones de tots els alumnes.

Lectors a partir de 8 anys.

Més informació

La Ciencia de los circuitos

Coneix la història de l’electricitat, descobreix com es genera i per què és tan important per al món modern. Experimenta amb sis divertits projectes elèctrics. Freixa d’hores d’entreteniment vivint en primera persona l’electricitat estàtica i creant els teus propis circuïts. Posa a prova els teus coneixements sobre l’electricitat construint un robot, una làmpada, un joc de pols, un cotxe que s’il·lumina… i molt més!

Lectors a partir de 10 anys.

Més informació

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…