Edebé presenta les novetats de lectura per al nou curs

31 agosto 2022

Edebé

l

En aquest nou curs edebé llança diverses novetats de Literatura infantil i juvenil.

Per aquest mes de setembre Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Care Santos, Miren Agur Meabe, Pedro Riera, Paloma Muiña, Jorge Gómez Soto, Anais Baranda Barrios, Jordi Solano, Josan Hatero, Chiki Fabregat, Petra Esteinmeyer i Raquel Pulido signen els nous títols.

La tercera máscara, de Care Santos

La tercera máscara és una història basada en fets reals, molt dura, molt crua, molt commovedora… però terriblement necessària.

Una invitació a l’elecció, sempre present entre intentar comprendre i perdonar, o jutjar i condemnar. Lectors juvenils.

La puerta del mar, de Miren Agur

La puerta del mar és una història poètica plena de riquesa de llenguatge i d’emocions, que aprofundeix en la importància de l’autoconeixement i de descobrir els tresors que hi ha enterrats a la nostra illa interior.

Miren Agur MeabePremi Nacional de Poesia l’any 2021, dibuixa un preciós i íntim relat que es desplega sense pressa, però sense pausa. Lectura juvenil.

 

Juvenil

La niña que quería ser tortuga, de Pedro Riera

A La niña que quería ser tortugali va tocar viure sota les bombes.

A 6 mil quilòmetres de distància no serà fàcil ajudar-la. Una història commovedora d’amistat, de lleialtat, de sacrifici, que canviarà per sempre la visió del món dels seus joves protagonistes. Lectura juvenil.

Un llibre inspirat en les dones valentes del Iemen, país que pateix la pitjor crisi humanitària, i que l’autor ha conegut de primera mà. Juvenil.

Se buscan Héroes, de Paloma Muiña

SE BUSCAN HÉROES és la història dels qui anteposen el bé comú als seus propis interessos. Herois quotidians, disfressats de pares i mares, educadors…

“Herois d’estar per casa” que posen de manifest que sí, que existeix la bona gent, que són més dels que creiem i que tots ho podem ser si ens ho proposem. Lectura juvenil.

Un relat interessant d’aventures, misteri i sobretot un potent retrat de l’adolescència

 

cris5ceros, de Jorge Gómez Soto

Cris5ceros és una encertada radiografia del món digital modern, un cop de realitat a la falsa il·lusió creada per les xarxes socials i un intens missatge en contra de qualsevol tipus de prejudici: de gènere, classe o professió… que ens convida a reflexionar sobre la nostra cosmovisió .

El Hado Padrino, per Anais Baranda.

Uns tocs de vareta màgica per despertar l’encant personal que portem a dins.

Una història que gira al voltant dels rols de gènere, i amb uns protagonistes poc convencionals.

Lectors a partir de 12 anys.

Treinta centímetros, de Mercedes Olivet

La grandesa no té res a veure amb l’estatura. Una història plena de tacte, dolçor i ensenyament que ens apropa a l’acondroplàsia, coneguda i estigmatitzada com a nanisme. Tots som dignes de respecte sense importar la closca que portem posada.

Lectors a partir de 10 anys

Tres peces rojos, de Raquel Pulido

Un gran desig i èpica del dia a dia.

Tres peces rojos és una història que parla de la resiliència i posa en relleu la importància de parlar amb els nens sobre temes que de vegades resulten tabú per als adults, com la malaltia o la mort. No sempre podem tenir allò que volem en el moment que volem.

Lectors a partir de 8 anys.

El insoportable Cornelius Bloom, de Josan Hatero

Un robot alter ego.

Una obra que parla de la supèrbia, de la necessitat d’empatitzar amb les persones que ens envolten i ser respectuós. Lectors a partir de 8 anys.

Un pijama para Robin, de Chiki Fabregat

La vida té una forma misteriosa de mostrar-nos allò que realment anhelem. Un conte que comença amb un gat i s’acaba amb una gran amistat. Lectors a partir de 8 anys.

Kiki, de Petra Steinmeyer

Una gallina adorable i estereotips que poden frenar molts somnis. Una història que ens recorda que per viatjar a mons llunyans no cal més que la imaginació, i ens parla de les sorpreses que ens esperen quan obrim la ment. Lectors a partir de 6 anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...