El Campobosco 2024 reuneix a El Campello joves somiadors

13 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Aquesta trobada de l'Itinerari d'Educació en la Fe reuneix cada any participants a partir de 2n de Batxillerat de les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Aragó.

Més de 350 joves es van reunir del 10 a l’11 de febrer a Salesians El Campello per celebrar el Campobosco 2024, trobada de l’Itinerari d’Educació en la Fe que reuneix cada any participants a partir de segon de Batxillerat de les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Aragó.

El lema inspectorial ‘Un somni per a tu’ va inspirar el sentit de la trobada sota la premissa: ‘Atreveix-te a somiar’. Una cita que va estar plena de “testimonis i dinàmiques formatives i vocacionals aprofundint sobre la vida, persones, objectes i llocs de Don Bosco, que acompanyen i apropen a seguir coneixent el nostre ésser cristià”, afegeixen des de l’organització.

La trobada, que va comptar amb la salutació als joves per part de l’Inspector Fernando Miranda dissabte a la tarda, es va dividir en quatre nivells segons etapes formatives. Al matí, els tres primers nivells van treballar la vida de Don Bosco analitzant els personatges de la seva vida, els llocs on va fer la seva missió i els objectes que va utilitzar al llarg de la seva trajectòria. El quart nivell, d’altra banda, va explicar un plantejament de més aprofundiment en la fe i l’estil de Don Bosco.

A la trobada, a més de l’equip coordinador format per voluntaris dels centres juvenils, van participar salesians i salesianes. Entre ells el director de la presència salesiana, Antonio Zaragoza, que va fer d’amfitrió i a qui se li agraeix l’acolliment dels organitzadors. Des del Centre Juvenil Garelli de Salesians El Campello en concloure mostraven el seu agraïment a la Inspectoria per aquesta trobada intensa i assenyalaven que han pogut formar-se i trobar-se amb ells mateixos.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…