El “Colegio Mayor San Juan Bosco” celebra la primera trobada de l’Associació Virtual d’Antics Col·legials

18 marzo 2024

Comunicació CMU

l

Un centenar de participants posen la ‘primera pedra’ d’una iniciativa que esperen que pugui donar fruïts de col·laboració.

Durant la jornada del dissabte 16 de març va tenir lloc en el Col·legi Major Universitari Sant Joan Bosco de Sevilla la primera trobada de la incipient ‘Asociación Virtual de Antiguos Colegiales’. “Aquest és un projecte que volíem endegar des de l’any del 75 aniversari, però que la pandèmia havia truncat.  Ara l’hem reprès. Volem tornar a connectar a tants centenars d’antics col·legials que han passat per aquí i a qui el seu pas els deixà una petja en la seva maduració com a persones i com a cristians”, compartien sobre el sentit d’una cita que va reunir un centenar de participants.

“Per rellançar l’associació, aquest dissabte hem congregat més de cent antics col·legials de totes las dècades, fins i tot algun dels anys 60 del segle passat”, explicaven. La cita va començar amb l’eucaristia en la capella i a tot seguit els assistents van tenir un acte en l’auditori. “En ell vam presentar a l’Associació vàries iniciatives i idees que es poden posar en marxa. També vam dialogar sobre el futur i de com poder ajudar i col·laborar amb els col·legials actuals: col·laboracions, xerrades, mentories, assessorament professional. A continuació vam fer el dinar de germanor junt amb els col·legials actuals. Fou un moment molt sentit i bonic, en el que aquests van poder escoltar anècdotes d’anys passats i com era la vida col·legial fa trenta o quaranta anys”.
I durant la jornada es van succeir records, històries, àlbums de fotos d’anys passats, retrobaments després de molts anys… I sempre amb l’estimació i l’agraïment a la que fou la seva casa durant uns anys vitals de la vida de cada un d’aquests antics col·legials. Forjant bons cristians i honrats ciutadans.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…