El Consell Provincial de Salesians Cooperadors “Maria Auxiliadora” va visitar Roma al costat del Rector Major

1 agosto 2024

Salesians Comunicació

l

El Consell Provincial de Salesians Cooperadors de la Província Maria Auxiliadora ha conclòs el seu servei de tres anys amb una visita significativa a la ciutat de Roma acompanyats pel Cardenal Artime.

El Consell Provincial de Salesians Cooperadors de la Província Maria Auxiliadora ha conclòs el servei de tres anys de treball amb una visita significativa a la ciutat de Roma. Durant la seva estada, els membres del consell van tenir l’oportunitat de visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la capital italiana, consolidant llaços i enfortint el compromís amb la missió salesiana. Acompanyant-los en aquest viatge i pelegrinatge va estar el desè Successor de Don Bosco, el Cardenal Ángel Fernández Artime.

Entre els llocs visitats va estar la majestuosa Basílica de Sant Pere, un símbol de fe i espiritualitat per a milions de persones a tot el món. La visita a aquest lloc sagrat no només va permetre als membres del consell connectar-se amb la rica història de l’Església, sinó també renovar-ne la dedicació i la devoció en un entorn profundament inspirador.

A més, el grup va visitar les històriques catacumbes de Sant Calixt, on van poder reflexionar sobre els primers cristians i la seva fe indestructible. Aquesta experiència va proporcionar un poderós recordatori dels orígens de la seva fe i el llegat que busquen continuar.

Una altra parada destacada va ser el Sacro Cuore, un lloc de gran rellevància per a la Família Salesiana. La visita a aquesta església, fundada per Don Bosco, va ser un moment de significat especial, permetent al consell connectar-se més profundament amb l’herència salesiana i la seva missió educativa i pastoral.

El viatge va comptar també amb la companyia especial de Juan Carlos Pérez Godoy, Conseller Regional de la zona mediterrània. Tant Juan Carlos com el Rector Major van oferir el seu guia i suport durant la visita, enriquint l’experiència amb la seva saviesa i la profunda connexió amb els valors salesians.

Aquesta trobada a Roma va servir com a tancament significatiu per al trienni 2021-2024, permetent al Consell Provincial reflexionar sobre els seus èxits i desafiaments, i preparar el camí per al nou consell que prendrà les regnes en el proper període.

L’experiència va ser descrita pels participants com un moment de gran enriquiment personal i espiritual, reafirmant el compromís de continuar treballant en la construcció d’una comunitat més justa i solidària, seguint l’exemple i els ensenyaments de Don Bosco.

El Consell Provincial de Salesians Cooperadors de la Província Maria Auxiliadora va agrair als que van fer possible aquesta visita i continua recolzant la seva tasca a favor de la joventut i la comunitat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…