El contenidor groc de Jerez Torres Silva demostra el poder de la col·laboració

2 julio 2024

Comunicació Jerez Torres Silva

l

Finalitza el projecte 'El Contenidor Groc: El Poder de la Col·laboració', un esforç que han emprès els alumnes amb gran entusiasme i compromís.

Ens complau anunciar l’exitosa finalització del projecte «El Contenidor Groc: El Poder de la Col·laboració», un esforç que hem emprès amb gran entusiasme i compromís.

Aquest projecte ha sigut part d’una campanya promoguda per Recapacicla, un programa de la Junta d’Andalusia emmarcat en el Projecte CIMA. Aquest any, hem assumit aquest compromís amb l’objectiu de millorar els nostres hàbits de reciclatge en el centre. Durant el desenvolupament d’aquest projecte, hem fet una investigació exhaustiva en el nostre centre i ham descobert que no estàvem reciclant correctament durant l’esbarjo. Davant d’aquesta troballa, vam decidir actuar sota el lema «Junts pel Reciclatge», prenent seriosament la tasca d’usar adequadament el contenidor groc.

El projecte es va implementar en vàries etapes i s’han fet nombroses activitats de conscienciació. Aquestes incloïen tallers sobre l’ús correcte dels contenidors, concursos de contes, exposicions de treballs centrats en «Les 7 R» del reciclatge i un concurs per anomenar a la nostra mascota del projecte. Tots aquests esforços van culminar en un projecte integral que hem presentat al concurs «Junts pel Reciclatge».

Estem molt orgullosos de dir que els nostres alumnes s’han involucrat plenament en el projecte. No només s’han divertit participant en les diverses activitats, sinó que també han adoptat amb entusiasme el compromís de separar i reciclar correctament. L’esperit de col·laboració i la consciència ambiental s’han contagiat entre els estudiants, que ara estan més motivats que mai per a mantenir net el nostre entorn.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…