El Pis d’Autonomia salesià de Córdoba compleix 9 anys enfocat a la inserció sociolaboral de la joventut

20 julio 2022

Fundació Don Bosco

l

Des del2013, s'han acompanyat una trentena de joves en el marc d'un projecte de la Fundació Don Bosco, Càritas Diocesana de Córdoba i la Companyia de Jesús.

El Pis d’Autonomia «Maria Auxiliadora» de la Fundació Don Bosco a Córdoba celebra el seu 9è Aniversari. Sent el primer recurs d’aquestes característiques a la localitat, va abordar el 2013 la situació de joves en solitud i sense llar, en col·laboració amb Càritas Diocesana de Córdoba i la Companyia de Jesús.

«Durant aquests nou anys, el Pis d’Autonomia  ha atès una trentena de joves que es trobaven en situació de sensellarisme a Córdoba. Aquest recurs residencial té com a objectiu afavorir la igualtat d‟oportunitats en joves que es troben amb dificultats per assolir una autonomia adequada, des d‟un abordatge integral enfocat a la inserció sociolaboral i a través d‟un acompanyament personal individualitzat”, expliquen des de la Fundació Don Bosco.

Per a la celebració de l’aniversari, van gaudir de la Taverna Gastronòmica Tabgha de Càritas Diocesana de Córdoba. «Va ser un moment de trobada molt emotiu, ja que van participar joves que actualment estan convivint al Pis al costat d’altres que han passat al llarg d’aquests anys per ell», subratllen des de la plataforma social salesiana.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…