El projecte educatiu i pastoral d’Alcoi, una realitat comuna

4 septiembre 2023

Per Comunicació Alcoy | Ara Multimedia

l

Un centenar de participants dels claustres dels dos col·legis Salesians de la ciutat van compartir les línies del projecte en un acte que va comptar amb la presència del Vicari de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, José Luis Navarro, i l'alcalde de la ciutat, Antonio Francés.

El matí de l’1 de setembre va congregar els claustres dels dos col·legis Salesians de la ciutat d’Alcoi a l’espai Àgora per posar en comú el projecte educatiu i pastoral d’Alcoi. Al voltant de 90 professionals de l’educació, guiats pel director titular de l’obra, el salesià Rosendo Soler, van compartir les línies del Projecte Educatiu Pastoral Salesià que ha fet una comissió de la Comunitat Educativo Pastoral. Moment important en què s’han compartit i creat aportacions a aquest document.

«Tots dos Salesians tenen el mateix projecte educatiu i amb aquesta trobada es pretén «conèixer i estudiar el Projecte Educatiu Pastoral dels Salesians a Alcoi», explicava el salesià a la introducció de l’acte. “Aquest projecte consisteix a coordinar criteris a partir de la realitat del que és Alcoi en aquests moments, perquè tots anem a un mateix ritme”, afegia una trobada per conèixer l’estat de l’ecosistema que envolta les dues escoles salesianes a partir d’un diagnòstic de la situació.

La trobada també va comptar amb la inauguració del Vicari de la Inspectoria Salesiana María Auxiliadora, José Luis Navarro, a més de l’alcalde de la ciutat, Antonio Francés, i el regidor d’Educació, Alberto Belda. Posteriorment, els coordinadors de Pastoral escolar dels col·legi Salesians Joan XXIII i Salesians Sant Vicent Ferrer van presentar la campanya inspectorial ‘Un somni per a tu’, i es va finalitzar la sessió amb una celebració al Santuari de Maria Auxiliadora amb una foto dels dos claustres. “Les dues cases ja han somiat en el futur, ara arriba el moment de treballar per poder materialitzar-los”, explicaven.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…