El salesià Salvador Olivella Urpí tindrà el seu propi auditori a Cabezo de Torres, Múrcia

4 abril 2023

Salesians Comunicació

l

La nova denominació de l'Auditori i el Centre Municipal posa en valor la figura d'un salesià que va encarnar la missió i els valors que identifiquen la congregació salesiana.

La Casa Salesiana de Cabezo de Torres, Múrcia, està d’enhorabona. El passat dijous 30 de març, l’Ajuntament de Múrcia, reunit al Ple Municipal, va ratificar la proposta que la Junta Municipal de Cabezo de Torres va aprovar per unanimitat el passat mes de setembre, per la qual el seu Auditori i Centre Municipal passarà a dir-se oficialment Auditori de Cabezo de Torres «Salvador Olivella Urpí».

La nova denominació de l’Auditori i el Centre Municipal posa en valor la figura d’un salesià que va encarnar en vida i segueix representant avui, gràcies al seu profund llegat, la missió i els valors que identifiquen la congregació salesiana.

«Volem agrair a la Junta Municipal per la proposta i acord sobre el canvi de nom i a l’Ajuntament de Múrcia per estimar la sensibilitat del nostre poble, així com a totes aquelles persones i entitats que han donat suport a la iniciativa, especialment a l’Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres, l’origen i trajectòria del qual està íntimament lligat a la passió i el carisma de Don Salvador”, afirmen des de Salesians Cabezo de Torres.

Tota la Comunitat Educativa de la Casa Salesiana sent amb immens orgull aquest reconeixement a la tasca de Don Salvador en favor de la cultura, l’educació i la joventut. La seva inesborrable empremta i la de tants salesians que han acompanyat Salesians Cabezo de Torres al llarg dels anys, segueix viva a la localitat i els anima a continuar amb aquesta obra salesiana que avui segueix, amb més ganes que mai, al servei dels joves de Cabezo de Torres i de tota la Regió de Múrcia.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.