Els delegats de comunicació avancen en el pla de formació conjunta

20 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

Més de 70 delegats locals de comunicació de les presències salesianes d'Espanya van participar durant el matí del dimarts 18 d'octubre a la sessió formativa 'Com treure el major partit a CANVA?'.

Més de 70 delegats locals de comunicació de les presències salesianes d’Espanya van participar dimarts 18 d’octubre al matí a la sessió formativa ‘Com treure el major partit a CANVA?’ amb l’objectiu de proporcionar claus pràctiques sobre l’ús de noves eines que resultin d’utilitat per al dia a dia de les cases i les entitats.

Entre els aspectes tractats es van oferir consells sobre la configuració dels usuaris i l’espai per a l’equip, la creació de projectes i la posada en comú de carpetes, la funcionalitat del planificador de continguts, el calendari o treure el màxim profit a les plantilles. La formació va comptar també amb el disseny en directe de diferents casos pràctics per a la revisió dels elements estètics, el compliment de la imatge corporativa o la descàrrega en diferents formats previs a la publicació.

Itinerari formatiu en comunicació

Aquesta sessió formativa, coordinada per les delegacions de Comunicació de la Inspectoria Maria Auxiliadora i la Inspectoria Santiago El Mayor, està immersa en l’Itinerari formatiu en comunicació proposat per al curs 2022-23 que va en línia amb els objectius inspectorials, on s’insistia en la possibilitat d’adaptar una proposta d’itineraris formatius en comunicació davant del nou escenari digital i en la necessitat avançar en estratègies conjuntes de comunicació.

Les següents sessions formatives previstes per a aquest primer trimestre seran el 23 de novembre i el 15 de desembre i tractaran els temes ‘Posada en marxa d’una campanya de pagament en xarxes socials’ i ‘Noves Narratives’, a càrrec de FISAT. Totes les sessions es desenvolupen a través de Google Meet i són enregistrades per posar-les a disposició de tots els delegats de comunicació.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»85195,85196,85197″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…