Els Premis Edebé 2022 arriben a les llibreries

11 marzo 2022

edebé

l

En aquest mes de març Edebé proposa una sèrie de novetats de literatura infantil i juvenil on destaquen els Premis Edebé 2022 els autors dels quals, Mónica Rodríguez i Pedro Ramos, presenten dues històries que commocionen per la dura i cruel realitat.

Aquest mes de març Edebé proposa una sèrie de novetats de literatura infantil i juvenil entre les que destaquen els Premis Edebé 2022 els autors dels quals, Mónica Rodríguez i Pedro Ramos, presenten dues històries que commocionen per la dura i cruel realitat.

Rey, de Mónica Rodríguez

Reyinspirada en un fet real, és un viatge a les profunditats de l’ànima humana que ens proposa l’autora en l’intent d’entendre com es pot sentir un infant que ha de sobreviure entre un ramat de gossos de carrer, on troba competència i amor. Paraules de l’autora i el jurat

Un ewok en el jardín, de PEDRO RAMOS 

Amb estil directe i succinte, una història que aborda els obscurs estats d’ànim, les característiques de la depressió i el suïcidi, aquesta plaga que s’està estenent a la societat, entre joves que semblen tenir-ho tot i, tanmateix, senten que no són res. Paraules de l’autor i el jurat

Sin Corazón, de Francesca Tassini. Quan la realitat supera la «videojocficció»

Una sorprenent saga que ens planteja fins on estem disposats a arribar en un món modern on conviu la vida virtual i la vida «real». La productora italiana RAI ha convertit Snow Black en una sèrie televisiva que actualment està en postproducció.

Las aventuras de Mane y el reloj mágico,  de Caty Guzmán amb il·lustracions de Jordi Sunyer Monfort

Una col·lecció per encoratjar els infants a descobrir un món més sostenible, què són els objectius ODS i d’emprendre accions.

Hidráulica, de Rob Beattie

Llibre híbrid que conjuga coneixements sobre la força dels fluids, jocs i manualitats per muntar una sofisticada excavadora hidràulica.

Z de zueño, de Sonia Antón Ríos amb il·lustracions de Kiko Pérez

Zeta és un mico que llegeix un conte sobre un mico que llegeix un conte al llit. Amb aquest joc de paraules i de lectures creuades el lector anirà fent el mateix que el protagonista, i amb ell s’anirà dormint al ritme de I JO TAMBÉ.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…