Els resultats acadèmics a Salesians reconeguts per l’Ajuntament de Burriana

7 julio 2022

Salesians Comunicació

l

Aitana Piñón Gómez, Adrián Cabedo Rodríguez i Sofía Almarcha Saura, alumnes de segon de Batxillerat, han rebut el reconeixement pels resultats acadèmics en el transcurs de l'acte de lliurament de les beques de la Fundació Cañada Blanch.

Aitana Piñón Gómez, Adrián Cabedo Rodríguez i Sofía Almarcha Saura, alumnat de segon de Batxillerat de Salesians Burriana, van rebre a l’ajuntament de Burriana un reconeixement pels seus resultats acadèmics durant el transcurs de l’acte de lliurament de les beques de la Fundació Cañada Blanch.

Aitana ha obtingut un dels premis a la millor trajectòria educativa, mentre que Sofía i Adrián han estat recompensats amb les beques Cañada Blanch i gaudiran d´una estada al Regne Unit per perfeccionar el seu alt nivell d’anglès i conèixer millor la cultura britànica.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat, María José Safont, acompanyada per Antonio Lleó, membre del patronat de la fundació i pel regidor d’Educació, Ramón Monferrer. A més, la professora, doctora i investigadora, Ana Fernández, antiga alumna de Salesians Borriana i premiada internacionalment, va ser l’encarregada de dirigir unes paraules a tots els presents i donar consells als alumnes guardonats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Un grupo de SSCC de la Región Ibérica, acompañados de José Antonio Hernández (SDB) y Mari Carmen San Miguel (FMA), además de algún otro miembro de la Familia Salesiana (Damas Salesianas y Antiguos Alumnos), ha recorrido del 1 al 6 de agosto los lugares de San...