Els resultats acadèmics a Salesians reconeguts per l’Ajuntament de Burriana

7 julio 2022

Salesians Comunicació

l

Aitana Piñón Gómez, Adrián Cabedo Rodríguez i Sofía Almarcha Saura, alumnes de segon de Batxillerat, han rebut el reconeixement pels resultats acadèmics en el transcurs de l'acte de lliurament de les beques de la Fundació Cañada Blanch.

Aitana Piñón Gómez, Adrián Cabedo Rodríguez i Sofía Almarcha Saura, alumnat de segon de Batxillerat de Salesians Burriana, van rebre a l’ajuntament de Burriana un reconeixement pels seus resultats acadèmics durant el transcurs de l’acte de lliurament de les beques de la Fundació Cañada Blanch.

Aitana ha obtingut un dels premis a la millor trajectòria educativa, mentre que Sofía i Adrián han estat recompensats amb les beques Cañada Blanch i gaudiran d´una estada al Regne Unit per perfeccionar el seu alt nivell d’anglès i conèixer millor la cultura britànica.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat, María José Safont, acompanyada per Antonio Lleó, membre del patronat de la fundació i pel regidor d’Educació, Ramón Monferrer. A més, la professora, doctora i investigadora, Ana Fernández, antiga alumna de Salesians Borriana i premiada internacionalment, va ser l’encarregada de dirigir unes paraules a tots els presents i donar consells als alumnes guardonats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.