Escoles i Plataformes Socials reflexionen sobre la importància del Primer Anunci

22 marzo 2023

Salesians Comunicació

l

Un centenar d'educadors dels dos ambients de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora van treballar a Málaga sobre com afrontar, des de la visió salesiana, la generació de la primera trobada amb Jesucrist.

Durant els dies 21 i 22 de març va tenir lloc a la casa Diocesana de Málaga la trobada de coordinadors de Pastoral d’Escoles i Plataformes Socials de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Van participar-hi un centenar de persones procedents dels centres educatius i plataformes, coordinats pel delegat inspectorial de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, i els coordinadors dels ambients, Miguel Canino i Joan Valls.

La trobada, que va comptar amb la ponència de Koldo Gutiérrez, va aprofundir durant la primera jornada com afrontar des de la visió salesiana el terme “primer anunci” per designar una realització específica de la sacramentalitat o eficàcia de la Paraula de Déu, és a dir, sent un nucli fonamental de la Paraula de Déu que té una doble funció ja que alhora és “Generador” de la primera trobada amb Jesucrist i “Realimentador” de la vida amb i en Crist.

La segona sessió va estar dedicada al treball per ambients per a la posada en comú de l’acció dels 59 col·legis i en els més de 220 projectes repartits en 8 comunitats autònomes.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.