“FISAT Salesianos Social”, un nou nom per a una mateixa entitat

4 abril 2024

Per Comunicació FISAT Salesians Social

l

La nova denominació comporta un canvi d’identitat corporativa amb l’objectiu d’unificar la marca de les entitats socials salesianes de la inspectoria Maria Auxiliadora.

Des de finals de març de 2024 la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás passa a denominar-se “FISAT Salesianos Social”, un canvi de nom que no afecta a l’essència de l’entitat.

La nova denominació comporta un canvi d’identitat corporativa amb l’objectiu d’unificar la marca de les entitats socials salesianes de la inspectoria Maria Auxiliadora. “Així, ens sumem al recorregut ja iniciat per la “Fundación Don Bosco Salesianos Social” i que aviat iniciarà “Salesians Sant Jordi”. Amb el canvi de nom hem volgut reforçar la identitat salesiana, incorporant al nom original de cada entitat el “cognom” ‘Salesianos Social’. Un valor afegit a la marca que esperem ajudi a posicionar-nos com a organitzacions socials de referència semblantment com es fa en altres ambients salesians (escoles, parròquies, centres juvenils)”, comparteixen des de l’entitat en un comunicat que anima a la difusió d’aquesta nova marca.

Ángel Tomás, salesià insigne al qui durant els 15 anys des de la creació de la Fundació s’ha volgut retre homenatge, mai quedarà en l’oblit ja que ha sigut i seguirà essent un exemple de lliurament i vocació per la joventut més desafavorida.

“El seu nom quedarà sempre lligat a la fundació a través de l’acrònim: FISAT que tant ens identifica i als nombrosos projectes que han sorgit amb el seu nom. Pis Ángel Tomás o PAE Ángel Tomás, ambdós a Villena, la seva ciutat natal. Així com en els espais ATÈS (Ángel Tomás Espai Social) on s’ubiquen els projectes de desenvolupament comunitari, inserció sociolaboral i atenció especialitzada psicosocial”, expliquen sobre aquesta reconeguda figura que defineix l’estil de l’acció de l’entitat.

L’entitat durà a terme la incorporació d’aquesta nova marca mantenint els mateixos espais físics i virtuals: www.fisat.es i @‌fundacionFISAT en les xarxes socials.

“Una nova etapa en la que esperem que ens acompanyis”, finalitzen.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…