Genzano di Roma acull la primera professió de dos joves salesians com a religiosos

8 septiembre 2022

Salesians Comunicació

l

El 8 de setembre Julio Pedraza Maraver i Pablo Faccia Finazzi-Agrò, pertanyents a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, han fet aquest pas després de realitzar el seu any de formació a Itàlia.

El dijous 8 de setembre, a les 10.00h, va tenir lloc a la Parròquia de la Santíssima Trinitat a Genzano di Roma la primera professió com a religiosos salesians de 7 nous membres a la Congregació. Entre ells es trobaran Julio Pedraza Maraver i Pablo Faccia Finazzi-Agrò, pertanyents a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, que han fet aquest pas després de realitzar el seu any de formació a Itàlia.

La celebració ha estat presidida pel Conseller mundial per a la Formació, don Ivo Coelho, i ha comptat amb la participació del vicari inspectorial, Fernando Miranda, el delegat de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, i el coordinador d’animació vocacional, José Luis Navarro, juntament amb un grup de salesians, familiars, companys i amics procedents de diversos punts que han donat suport als joves salesians.

Aquest curs, la celebració de la primera professió religiosa dels novicis recupera el format tradicional a Itàlia, després dels darrers anys repartits als llocs d’origen per les diferents restriccions sanitàries. «Per la teva paraula tiraré la xarxa» ha estat la frase de l’Evangeli de Lluc que ha servit com a lema.

Julio Pedraza Maraver, que va realitzar el prenoviciat a la comunitat de Badalona, ​​i Pablo Faccia Finazzi-Agrò, que el va realitzar a Sicília, es trobaven al país transalpí des del curs passat al desenvolupar el noviciat a Genzano di Roma, una de les quatre seus formatives per a aquesta etapa ubicades a Europa, on han compartit formació amb germans de diferents nacionalitats.

“Amb el cor ple de joia i gratitud, comença per a nosaltres el temps de preparació a la primera professió! Et demanem que ens acompanyis amb la pregària en aquest temps de gràcia”, compartien el mes d’agost passat després de l’anunci d’aquesta celebració.

«La professió religiosa és un signe de la trobada d’amor entre el Senyor que crida i el deixeble que respon lliurant-se totalment a Ell i als germans. En comprometre’s públicament amb l’Església, a través del ministeri del qual es consagra més íntimament al servei de Déu, el salesià inicia una nova vida que es realitza en un servei de dedicació permanent als joves». (Art. 23 – Constitucions Salesianes).

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»82227,82438,82437,82436,82435,82225,82224″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...