Gran participació a la XLII edició del Cross Maria Auxiliadora de Salesians Algeciras

20 abril 2023

Área Campo de Gibraltar / Salesians Algeciras

l

El 16 d'abril es va celebrar el XLII Cross M. Auxiliadora, organitzat per l'Associació de Mares i pares i el Col·legi Salesià M. Auxiliadora, en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat.

Nova cita esportiva a Algeciras. L’alcalde, José Ignacio Landaluce, ha acompanyat els participants de la XLII edició del Cross Maria Auxiliadora d’Algeciras, a la sortida des de la línia de meta.

També hi han estat presents el tinent d’alcalde delegat d’Esport, Jorge Juliá, així com els regidors delegats d’Economia i Hisenda, María Solanes, de Joventut, Francisco Arango, i de les Persones Grans, Patricia Bueno.

En aquesta trobada esportiva, que un any més ha discorregut per diversos carrers d’Algeciras, amb el pati central del Col·legi Salesians Maria Auxiliadora com a epicentre, hi han participat adults sense límit d’edat en curses de 5 i 10 quilòmetres, i s’ha complementat amb proves escolars no competitives per a prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, amb distàncies compreses entre els 50 i els 1.500 metres.

En finalitzar l’esdeveniment, s’ha dut a terme una convivència i s’ha celebrat el lliurament de premis.

Una cursa per a tothom

La cursa degana del Camp de Gibraltar és un esdeveniment esportiu que ha estat en marxa durant molts anys i ha esdevingut una tradició. El Cross sol tenir una gran rellevància per a la ciutat, ja que no només és una oportunitat perquè els corredors/es participin en una competència atlètica, sinó que també pot ser un esdeveniment social, educatiu i cultural que reuneix tota la família.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…