I la Mare General de les Salesianes també arriba a Lisboa!

1 agosto 2023

Redacció

l

Sor Chiara Cazzuola va arribar a Lisboa el 31 de juliol a la tarda procedent d'Itàlia. A l'aeroport va ser acollida per la comunitat de salesianes portugueses.

La Mare General de les Filles de Maria Auxiliadora (FMA), Sor Chiara Cazzuola, va aterrar a Lisboa dilluns a la tarda 31 de juliol, procedent d’Itàlia. Una petita comitiva de FMA, inclosa la Inspectora de Portugal, Sor Rosa Cândida Gomes, i una jove del Moviment Juvenil Salesià, Exalumna de les FMA, van anar a l’aeroport de Portela a rebre-la.

Sofia Guerreiro, en representació de tots els estudiants de la presència salesiana a Portugal, va lliurar a la Mare General una carta en què els joves li agraeixen la seva proximitat i presència a Portugal amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut.

Posteriorment, es va traslladar a la Casa Inspectorial d’Estoril, on serà acollida aquests dies de la JMJ. Allí va saludar i va compartir alguns moments amb les Germanes de la Comunitat.

Durant el matí d’aquest dimecres, 2 d’agost, a Lisboa, la Mare General i el Rector Major es reuniran amb prop de 300 joves representants de les diverses Inspectories i Circumscripcions Salesianes en el marc del SYM Forum. A la tarda, i després durant tota la nit, tindrà lloc el Festival SYM, que reunirà els més de 8.000 joves del MJS presents a Lisboa amb motiu de la JMJ.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…