I la Mare General de les Salesianes també arriba a Lisboa!

1 agosto 2023

Redacció

l

Sor Chiara Cazzuola va arribar a Lisboa el 31 de juliol a la tarda procedent d'Itàlia. A l'aeroport va ser acollida per la comunitat de salesianes portugueses.

La Mare General de les Filles de Maria Auxiliadora (FMA), Sor Chiara Cazzuola, va aterrar a Lisboa dilluns a la tarda 31 de juliol, procedent d’Itàlia. Una petita comitiva de FMA, inclosa la Inspectora de Portugal, Sor Rosa Cândida Gomes, i una jove del Moviment Juvenil Salesià, Exalumna de les FMA, van anar a l’aeroport de Portela a rebre-la.

Sofia Guerreiro, en representació de tots els estudiants de la presència salesiana a Portugal, va lliurar a la Mare General una carta en què els joves li agraeixen la seva proximitat i presència a Portugal amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut.

Posteriorment, es va traslladar a la Casa Inspectorial d’Estoril, on serà acollida aquests dies de la JMJ. Allí va saludar i va compartir alguns moments amb les Germanes de la Comunitat.

Durant el matí d’aquest dimecres, 2 d’agost, a Lisboa, la Mare General i el Rector Major es reuniran amb prop de 300 joves representants de les diverses Inspectories i Circumscripcions Salesianes en el marc del SYM Forum. A la tarda, i després durant tota la nit, tindrà lloc el Festival SYM, que reunirà els més de 8.000 joves del MJS presents a Lisboa amb motiu de la JMJ.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

23 jóvenes de toda Castilla y León han participado en este encuentro organizado en el marco del proyecto europeo de participación juvenil “Our voice at home: the gate to Europe”, en el que participa la Federación de Centros Juveniles Salesianos de Castilla y León en colaboración con Aspaym CyL y con el apoyo del Consejo de la Juventud de la Comunidad Autónoma.