IV Jornada de Talent i Futur Professional a Salesians Zaragoza

19 diciembre 2022

l

On la innovació, la tecnologia, l'ocupació i l'orientació s'uneixen per generar talent entre els alumnes de Salesians Zaragoza.

Gairebé 80 ponències i tallers, 41 empreses i entitats van ser presents al col·legi Salesià de Saragossa davant d’uns 1.000 alumnes de Formació Professional, Batxillerat i 4t d’ESO.

Dijous, 15 de desembre, es va celebrar la quarta edició de la Jornada del Talent i Futur Professional, una jornada intensa on alumnes de Formació Professional, Batxillerat i Educació Secundària del col·legi han pogut veure de prop les opcions de formació i possibilitats d’inserció laboral que tenen per quan finalitzin la seva etapa educativa a l’escola.

La jornada va ser inaugurada per Elena Guinda, Directora Provincial de l’Institut Aragonès d’Ocupació i el director salesià, Juan Bosco Sancho.

41 empreses/entitats amb estand al pavelló poliesportiu, van estar presents des de les 9.00 fins a les 13.30 per informar els alumnes d’ESO, Batxillerat i FP. Totes provenen del teixit empresarial d’Aragó, Associacions i Clústers d’Aragó, Universitats i centres de formació de Zaragoza i altres comunitats autònomes, així com Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Un total de 77 ponències per a alumnes de Batxillerat i Formació professional, distribuïdes en el torn diürn i vespertí, que van permetre conèixer als alumnes la realitat de les empreses i les últimes tecnologies utilitzades.

La valoració de la jornada és molt positiva per part dels alumnes, ja que els ha permès conèixer diferents opcions i conèixer la realitat a què s’enfrontaran en un futur proper. Saber que necessiten diferents empreses, els permetrà estar més ben preparats per a la seva futura incorporació al món laboral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…