Joves amb la vista posada en els reptes del ‘Som futur’

16 septiembre 2024

Salesians Comunicació

l

La Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana i Maín d'Aragó prenen el pols al curs amb la seva Assemblea inicial.

Durant el cap de setmana del 13 al 15 de setembre s’han dut a terme les assemblees de les Federacions Don Bosco de la Comunitat Valenciana i Maín d’Aragó, amb què els joves posen la vista en els reptes del curs de ‘Som Futur’ com a eix pastoral.

Mig centenar de joves, representants de 12 entitats, es van donar cita a El Campello els dies 14 i 15 de setembre per participar a l’Assemblea de Centres Juvenils de la Comunitat Valenciana. Al llarg de la trobada van poder renovar càrrecs a la comissió permanent, fer una mirada al calendari del curs, preparar el Congrés Nacional de Centres Juvenils, entre altres trobades i esdeveniments que duran a terme aquests centres juvenils durant els propers mesos. Un moment destacat va ser l’eucaristia que va presidir el salesià Pablo Gómez. També van estar presents a la trobada els salesians, Daniel Peña i Santiago Arribas, que acompanyen la Federació, a més de Jordi Tarrazó que va participar al costat del seu centre juvenil i Antonio Zaragoza, director de la casa, que va fer d’amfitrió al costat del centre juvenil Garelli.

De la mateixa manera a Zaragoza va tenir lloc l’Assemblea de centres juvenils de la Federació Maín a la tarda del 14 de setembre en què els joves van aprofitar per avaluar l’estat dels centres juvenils, preparar activitats formatives, nous projectes i renovar càrrecs.

Aquest curs tindrà lloc el Congrés Nacional de Centres Juvenils de l’1 al 3 de novembre a El Campello (Alacant) en què participaran al voltant de 190 joves de 16 a 30 anys representants dels centres juvenils salesians d’Espanya sota el lema ‘Protagonistes del Futur’.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…