La festa solidària Kulunguelé a Cartagena en favor dels projectes socials salesians arriba a la seva 12a edició

5 diciembre 2023

Comunicació Cartagena

l

Aquesta trobada cultural va servir per recaptar fons per al barri de Los Dolores-Cartagena amb l'acolliment de persones migrants, projectes de suport educatiu per a menors i itineraris d'inserció sociolaboral.

Diumenge passat 3 de desembre es va celebrar una nova edició de la festa intercultural i solidària Kulungulé de la Fundació FISAT a Cartagena. Aquesta trobada cultural va servir per recaptar fons a favor dels projectes socials salesians de la localitat, desenvolupats al barri de Los Dolores-Cartagena per acollir persones migrants, projectes de suport educatiu per a menors i itineraris d’inserció sociolaboral.

La Kulungulé és un esdeveniment que per al sosteniment econòmic dels projectes que es realitzen al barri de Los Dolores.

La festa Kulunguelé va arribar a la seva edició número 12 i cada any reuneix desenes de persones que contribueixen amb la seva presència a la recaptació de fons. L’acte va tenir lloc en horari de matí, a partir de les 12:00 h al jardí del centre social del Col·legi Salesians Cartagena amb una festa molt familiar, amb activitats per a totes les edats, música en directe i servei de menjars.

Les actuacions van ser la principal aposta gràcies als grups GNoma África, Río Viré i Modus Operandi, a més d’activitats variades per a tota la família com el taller de ritmes llatins, impartit per Social Dancer, el taller de zumba o la zona infantil amb inflables, pintacares i tallers.

Encara vols participar-hi?

L’entrada/donatiu de 6 euros estava disponible al col·legi Salesià oa les instal·lacions de FISAT Cartagena. Encara està disponible la Fila 0.

ES98 2100 86815502 0005 6024 o BIZUM 38381 Concepte KulungueléFila0

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.