La festa solidària Kulunguelé a Cartagena en favor dels projectes socials salesians arriba a la seva 12a edició

5 diciembre 2023

Comunicació Cartagena

l

Aquesta trobada cultural va servir per recaptar fons per al barri de Los Dolores-Cartagena amb l'acolliment de persones migrants, projectes de suport educatiu per a menors i itineraris d'inserció sociolaboral.

Diumenge passat 3 de desembre es va celebrar una nova edició de la festa intercultural i solidària Kulungulé de la Fundació FISAT a Cartagena. Aquesta trobada cultural va servir per recaptar fons a favor dels projectes socials salesians de la localitat, desenvolupats al barri de Los Dolores-Cartagena per acollir persones migrants, projectes de suport educatiu per a menors i itineraris d’inserció sociolaboral.

La Kulungulé és un esdeveniment que per al sosteniment econòmic dels projectes que es realitzen al barri de Los Dolores.

La festa Kulunguelé va arribar a la seva edició número 12 i cada any reuneix desenes de persones que contribueixen amb la seva presència a la recaptació de fons. L’acte va tenir lloc en horari de matí, a partir de les 12:00 h al jardí del centre social del Col·legi Salesians Cartagena amb una festa molt familiar, amb activitats per a totes les edats, música en directe i servei de menjars.

Les actuacions van ser la principal aposta gràcies als grups GNoma África, Río Viré i Modus Operandi, a més d’activitats variades per a tota la família com el taller de ritmes llatins, impartit per Social Dancer, el taller de zumba o la zona infantil amb inflables, pintacares i tallers.

Encara vols participar-hi?

L’entrada/donatiu de 6 euros estava disponible al col·legi Salesià oa les instal·lacions de FISAT Cartagena. Encara està disponible la Fila 0.

ES98 2100 86815502 0005 6024 o BIZUM 38381 Concepte KulungueléFila0

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…