La Fundació Don Bosco estrena ‘INNOVASOÑAR’

8 julio 2022

Fundació Don Bosco

l

Un nou butlletí digital amb periodicitat bimensual que vol ser una nova invitació col·lectiva per somiar un món millor.

Aquesta setmana, des de la plataforma social salesiana Fundació Don Bosco, han llançat el butlletí INNOVASOÑAR. «Aquesta publicació interactiva, que es publicarà cada dos mesos, és una nova invitació col·lectiva a somiar un món millor, un barri millor, un futur millor per a la Yoima, el Mario, l’Ana, l’Abdel…», explica Ester Muñoz, Directora de l’Àrea de Disseny i Desenvolupament de Projectes.

A la presentació personalitzada enviada per correu electrònic, s’interpel·la sobre quin paper juga la innovació en la transformació social?

Ester explica que «tot i que soni a novetat, la innovació ens ha permès sobreviure durant molts segles malgrat les múltiples crisis. La trobem als fonaments de la nostra entitat i del tercer sector en general, que no para de redissenyar-se per donar respostes flexibles a les diverses problemàtiques socials.

La innovació pot sorgir des d’un nivell personal (requerint determinades habilitats, temps d’estudi i una mirada molt curiosa i creativa), però també des d’un nivell organitzatiu, creant espais, processos i cultura.

Des de l’Àrea de Disseny i Desenvolupament de Projectes t’animem a buscar algun moment de calma a la voràgine del dia a dia, en solitari o en equip… Disposa’t a obrir els sentits, vés navegant i tafanejant per aquestes pàgines, deixant-te contagiar i il·lusionar per les diferents propostes que recollim.

Tant de bo que practicar en equip la INNOVACIÓ SOCIAL amb pedagogia salesiana es converteixi en una de les locomotores que ens impulsi a propiciar canvis més impactants i transformadors. Sempre de la mà dels diferents agents amb què construïm comunitat, per donar una millor resposta a les noves i velles necessitats.

Innovació per propiciar una inclusió social més gran de la joventut més empobrida, més vulnerable… perquè puguin liderar el seu futur, el nostre futur».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...