La Fundació Magone llança un any més la iniciativa ‘Una rosa x un futur’

15 marzo 2024

Comunicació Fundació Magone

l

Projecte impulsat per la Fundació Magone a Catalunya que facilita a les cases salesianes i empreses la compra per internet de roses solidàries per a fer costat a la infància i joventut en situació de vulnerabilitat.

Per tercer any consecutiu la Fundació Magone Salesians Social gestiona una campanya de roses solidàries per la festivitat de Sant Jordi, celebrada el 23 d’abril, amb l’objectiu de recaptar fons per a poder continuar acompanyant a tants nens, adolescents, joves i famílies. Des de 2022 la Fundació va començar a vendre roses solidàries a empreses i institucions col·laboradores amb l’entitat i la campanya va ser tot un èxit. «Cada rosa significa una atenció i un acompanyament dels nostres professionals a personis que necessiten un suport que va més enllà de la base. Els treballadors de la Fundació, cadascun donis del seu àmbit i projecte, aporten el 100% d’ells i la seva implicació i professionalitat és molt valorada per les personis ateses» expliquen des de la Fundació Magone.

Enguany la campanya dels roses de Sant Jordi 2024 continuarà venent roses solidàries a empreses amigues i ampliarà a altres empreses de Catalunya. A més algunes Plataformes d’Educació Social han decidit col·laborar amb la campanya de roses solidàries participant amb la venda local en els diferents barris.

«Considerem que serà molt bonic i educatiu poder fer el muntatge de cada rosa i vendre’l el dia de Sant Jordi» expliquen des de la casa salesiana.

La recaptació d’aquesta iniciativa es destinarà al suport econòmic dels projectes d’emancipació, que treballen amb l’objectiu de generar les condicions perquè els joves puguin desenvolupar la seva autonomia i el seu procés d’emancipació en igualtat d’oportunitats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…