La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es prepara per a l’entrada de Fernando Miranda com a nou Inspector

13 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Serà el proper 13 de maig, a les 11 h, a la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla en una eucaristia d'inici de servei.

La Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla acollirà el proper 13 de maig, a partir de les 11:00, l’entrada de Fernando Miranda Ustero com a nou Provincial per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

En aquesta jornada tindrà lloc l’eucaristia d’inici de servei després del nomenament realitzat pel Rector Major dels Salesians, don Ángel Fernández Artime, el 24 de gener passat.

La celebració, que serà presidida per Juan Carlos Pérez Godoy, Conseller per a la Regió Europa Mediterrània serà l’inici del servei per al sexenni 2023-2029. L’acte, al qual assistirà una notable representació de Salesians, familiars, joves i integrants de la Família Salesiana procedents de diferents punts de la geografia inspectorial, es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç web https://www.salesianos.edu/fernando-miranda/

Fernando Miranda, fins a la data vicari provincial, recull el testimoni d’Ángel Asurmendi al capdavant d´una de les dues inspectories d´Espanya, que agrupa les obres salesianes d´Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Catalunya, Comunitat Valenciana, Extremadura i Regió de Múrcia, i que compta amb la seva seu a Sevilla des de la unificació duta a terme al juny del 2014.

DADES BIOGRÀFIQUES

Fernando Miranda, natural de Zaragoza (28/07/1969) va ser alumne d’EGB a la presència salesiana de la capital aragonesa. Va realitzar el prenoviciat a Alacant (89-90) i el noviciat a Sanlúcar la Mayor (90-91). Posteriorment va realitzar el postnoviciat a València (91-93), el tirocini a Borriana (93-96) i la teologia a Madrid-Carabanchel (1996-2000).

Ordenat sacerdot va anar a Elx com a coordinador de Pastoral i director de l’Associació Juvenil Gentjove. Va estar dos anys a Madrid Atocha per realitzar els estudis de Teologia Pastoral a l’Institut de Pastoral, col·laborant els caps de setmana al Centre Juvenil Fiesta del Árbol de Albacete.

En la seva formació curricular reglada va fer els estudis de Magisteri en Educació Primària; Llicenciat en Teologia Pastoral (Institut Superior de Pastoral, de Madrid); Formador d’animadors de temps de lleure; formació per a l’acompanyament espiritual (Centre Nacional de Pastoral Juvenil i Taller de Personalització de la fe). A la darrera etapa va realitzar el curs de Formació per a la protecció de menors a l’Institut Teològic de Vida Religiosa.

Va ser delegat de Pastoral de la inspectoria de València i director de l’Escola Don Bosco de Temps de Lleure (València 2005-2014). Un cop es va realitzar la unió d’Inspectories d’Espanya va estar com a director a Salesians Burriana (2014-2017) i posteriorment a Salesians Zaragoza (2017-2018). Estant allà va ser nomenat membre del Consell Inspectorial desenvolupant les funcions de Vicari Inspectorial i Delegat de Formació (Sevilla, 2018-2023).

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…