La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora presenta la Carta d’identitat de l’Itinerari d’Educació a la Fe i el Manual del Coordinador Local de Pastoral

9 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

El document, aprovat pel Consell Inspectorial a la sessió de març, recull la reflexió, la creativitat i la praxi de diverses dècades de treball, incorpora algunes novetats, i alhora tracta d'oferir-se com a instrument d'orientació per a les cases salesianes.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora va presentar el document aprovat pel Consell Inspectorial sobre la Carta d’identitat de l’Itinerari d’Educació a la Fe a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora i el Manual del Coordinador Local de Pastoral.

“Aquest document sorgeix davant la necessitat de seguir fent els passos oportuns per créixer en comunió a la nostra inspectoria, adaptant-nos a la realitat del temps que ens toca viure i acollint el magisteri de la nostra Congregació Salesiana a través del Quadre de Referència de la Pastoral Juvenil Salesiana i les indicacions concretes que ens va donar la publicació de la reflexió i els materials per part del Centre Nacional de Pastoral Juvenil del nou Itinerari d’Educació a la Fe (IEF)”, compartia Ángel Asurmendi, Provincial salesià, sobre aquesta nova eina centrada a l’Itinerari i la seva invitació a mirar la realitat de la persona en la seva integritat sense descuidar el naixement a la fe i el seu creixement.

“Tienes en tus manos un instrumento de gran utilidad que servirá para organizar y desarrollar mejor los grupos de fe, tanto a nivel local como inspectorial. Espero que la recepción de este documento nos anime a seguir trabajando con entusiasmo en la evangelización de los adolescentes y jóvenes siguiendo la estela de don Bosco”, añadía.

La publicació recull la reflexió, la creativitat i la praxi de diverses dècades de treball, incorpora algunes novetats i, alhora, intenta oferir-se com a instrument d’orientació per a les Cases.

“A partir de setembre ho anirem treballant i presentant a les diferents reunions i trobades per donar difusió”, completava  José Luis Navarro Santotomás, coordinador de l’IEF, sobre els passos a fer en els propers mesos.

Aquest document està disponible per a consulta i descàrrega a l’apartat recursos del web inspectorial.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…