La medalla de la ciutat a Salesians Elx reconeix la tasca a favor de la joventut il·licitana

7 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

El compromís dels Salesians per la Formació Professional es fa palès a Elx.

L’alcalde de la ciutat d’Elx,  Carlos González  va comunicar el dilluns 3 d’octubre al director de la presència salesiana, Miguel Gambín, que l’ajuntament ha decidit atorgar la medalla de plata de la ciutat als Salesians, amb motiu del 50è aniversari de la creació del Centre de Formació Professional, i en reconeixement a la dilatada tasca a favor de l’educació de la joventut il·licitana, específicament a el camp de la formació professional. El guardó serà lliurat el dia 9 d’octubre, al Gran Teatre de la ciutat.

Aquest reconeixement és l’expressió oficial d’una cosa que sura a l’ambient”, explica el director de la presència salesiana, Miguel Gambín. “L’obra salesiana és molt coneguda a Elx, i al llarg d’aquests cinquanta anys d’història hi ha influït positivament. A la majoria d’empreses hi ha antics alumnes que recorden amb afecte els anys passats a les aules i tallers”, afegeix el salesià.

«Aquest reconeixement va dirigit a totes les persones que han intervingut en aquest projecte de Salesians Elx, començant pels salesians pioners dels difícils anys inicials, i a tot el professorat, personal d’administració i serveis, i tants amics que tenim a la societat il·licitana . La celebració dels cinquanta anys d’existència del col·legi San José Artesano ha estat un bon moment per recordar aquesta història viscuda”, comparteix.

Els Salesians seguiran aportant qualitat, innovació, creativitat i educació

Miguel Gambín explica que Elx ha estat sempre un lloc on els salesians s’han sentit molt bé, tant per l’acolliment que se’ls va dispensar com per la col·laboració en tots els projectes. “És un moment privilegiat per agrair tanta generositat i entusiasme, i per renovar el compromís educatiu a favor de la joventut il·licitana, tant en l’àmbit de la formació professional, com al dels altres ensenyaments. Seguirem aportant qualitat, innovació, creativitat i educació de les persones, que va molt més enllà del simple ensenyament en matèries tècniques. Seguirem obrint camins, amb l’ajuda de Déu i de Maria Auxiliadora”, conclou.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…