La #PasquaSalesiana 2024 té ‘banda sonora’

8 marzo 2024

Per Salesians Comunicació

l

‘Un somni d’amor sense límits’ és el tema juvenil disponible a les plataformes digitals per a aquesta edició que es viurà del 28 al 31 de març.

Del 28 al 31 de març, es realitzaran, en diferents punts de la geografia, les tradicionals trobades de Pasqua amb milers d’adolescents i joves procedents de les presències de Salesians i Salesianes a Espanya.

Salesians i Salesianes s’uneixen amb el lema comú “Un somni d’amor sense límits”, en referència a la celebració del bicentenari del somni dels 9 anys de Don Bosco, i que es vincula de manera directa amb el somni de Déu per a cadascun dels joves amb una invitació a contemplar Jesús com a Camí, Veritat i Vida.

A més dels diferents materials i detalls organitzatius que s’han anat presentant entre les delegacions de Pastoral dels Salesians i la coordinació de Pastoral Juvenil de les Salesianes durant les últimes setmanes, com el cartell que es va donar a conèixer a l’inici de la Quaresma, en aquesta ocasió arriba un nou recurs que s’ofereix com un nexe per a aquells joves que s’hi vulguin afegir a través de la música.

”ESTÀS PRESENT AQUÍ, NO ESTÀS MORT NO, QUE NO,
QUE ESTÀS ENTRE LA GENT.”

Amb aquesta tornada es llança un missatge d’esperança per al temps de Pasqua que s’acosta. L’autor de la lletra és el Javi Vázquez, coordinador de Pastoral de Salesians Morón, i el tema compta amb les veus femenines de l’Ana Abad, l’Auxi Jurado i la Cristina López, i les veus masculines de l’Alejandro Adame, el Javi Vázquez i el Juanfra Martínez, a més dels arranjaments musicals del Carlos Harto, i la realització del ‘video lyrics’ per part de la Delegació de Comunicació dels Salesians.

El tema està disponible a plataformes digitals com Spotify, Youtube, Amazon Music o iTunes.

A més, per fomentar la unió des de les diverses seus on se celebrarà, es proposa un any més a xarxes socials el hashtag #PasquaSalesiana, que permetrà compartir i explicar les diferents experiències.

Cal destacar que aquestes trobades pasquals s’emmarquen dins de l’Itinerari d’Educació en la Fe i que la majoria de destinataris “naturals” són els joves dels ambients salesians i tots aquells que vulguin celebrar la Pasqua en un clima profund i juvenil. A més del sentit unitari de les trobades, es potencia la presència salesiana, donant als assistents una especial intensitat a la vivència.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…