La Pastoral Juvenil dóna forma al Projecte Educatiu Pastoral Salesià Inspectorial

26 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

L'equip de la inspectoria Maria Auxiliadora revisa les aportacions locals i posa sobre la taula les primeres dates comunes per al curs 2022-23.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil de Salesians SMX va celebrar de forma on line durant la jornada del 26 de maig la setena sessió del curs 2021/22. La trobada va servir per donar nous passos en l’elaboració del Projecte Educatiu i Pastoral Salesià Inspectorial a partir del treball iniciat al Capítol Inspectorial on es van definir les Opcions del Projecte Orgànic Inspectorial.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació a la fe, i la Delegació de Comunicació, es va centrar al guió del PEPSI des de l’enfocament de les programacions del curs passant, partint també de la seva elaboració anterior i de les propostes que fa el sector per a la Pastoral Juvenil amb l’objectiu d’acordar un esquema vàlid per al sexenni amb els cursos 22-29.

D’altra banda, també hi va haver ocasió de planificar la darrera sessió de treball del curs, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Sanlúcar la Mayor en sessió presencial, a més d’aspectes relacionats amb la programació del curs 22-23 com el lema pastoral i les dates principals del calendari.

La trobada es va tancar amb la posada en comú de diferents informacions sobre les comissions i el Centre Nacional.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…