La Pastoral Juvenil se centra a obrir camins nous per al Primer Anunci

30 marzo 2023

Salesians Comunicació

l

L'equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar de manera on line durant el matí del 30 de març la cinquena sessió del curs 2022/23.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació a la fe, i la Delegació de Comunicació, va estar centrat en diversos temes de reflexió sobre el primer anunci i la seva aplicació mitjançant el document “OBRIR CAMINS NOUS PER AL PRIMER ANUNCI A L’IEF: La urgència de tornar a proposar amb plena convicció el primer anunci”.

També hi va haver ocasió de posar en comú les dates per al curs vinent i la situació d’obertura de la nova Casa Don Bosco que acollirà molts dels moments fixats. Per finalitzar la reunió es va repassar la situació de les trobades juvenils de Pasqua que se celebraran a principis d’abril, i la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) del proper estiu que comptarà amb 2.200 participants d’Espanya.

La propera trobada de l’equip tindrà lloc el 27 d’abril a la sessió on line.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...