La primera Jornada de Química reuneix professionals i docents de tot Espanya a Salesians Zaragoza

30 marzo 2023

Salesians Comunicació.

l

Amb l'objectiu de reflexionar sobre l'ensenyament als diferents nivells educatius.

El 30 de març a l’Aula Magna del col·legi Salesià de Zaragoza va tenir lloc la I Jornada de la Química, en què van participar professionals i docents de tot Espanya, bé presencialment o bé en streaming.

L’encarregada de guiar la trobada va ser la catedràtica de la Universitat de Zaragoza i Degana del Col·legi de Químics, Ana Elduque, que va afirmar que aquesta assignatura pateix diversos problemes a Secundària i Batxillerat, alguns d’ells relacionats amb l’assignatura de Física i per solucionar-los es proposa treballar des de la interdisciplinarietat o reduir continguts, entre d’altres”.

La primera sessió portava per títol ‘Existeix continuïtat i coherència en l’ensenyament de la química entre els diferents nivells educatius?’, mentre que la segona va abastar el tema de ‘Quins altres factors influeixen significativament a l’ensenyament de la química?’.

Aquesta jornada està organitzada per Salesians Zaragoza juntament amb el Col·legi Oficial de Químics d’Aragó i Navarra, i el Grup d’Associacions de Química. A les sessions han participat com a ponents la catedràtica, Irene Ara; l’estudiant de grau, María Buñuel; el representant de l’editorial edebé, Luis Zaballos i els professors Marimar Carranza, Clara Herrerías i Antonio López.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.