L’Ajuntament de Monzón rep el podi de la Formació Professional

5 junio 2024

Per Comunicació Monzón.

l

Fet pels alumnes de Grau Superior de Mecanitzat per a fer un salt de qualitat als lliuraments de medalles en les diferents modalitats esportives en la ciutat.

Com a part del seu projecte final de grau, els estudiants, liderats per Pablo Morillo, han dissenyat i construït un podi que ha sigut entregat al patronat d’Esports de l’Ajuntament de Monzón. Aquest nou i renovat podi té l’objectiu de fer un salt de qualitat en els lliuraments de medalles en les diferents modalitats esportives.

Durant el matí del dilluns, es va fer l’acte de lliurament en l’entrada del centre escolar i que, comptà amb autoritats de l’ajuntament i representants del nostre centre escolar. Entre els assistents hi havia Eliseo Martín, regidor d’esports; Isaac Claver, alcalde de Monzón; Antonio Campo, director titular del Col·legi Salesià de Monzón; Anabel Novellón, directora pedagògica; Roque Moner, professor-tutor dels alumnes que van fer el projecte; i Silvia Marco, cap d’estudis de Formació Professional.

Aquest podi és un clar exemple d’esforç, dedicació i col·laboració així com del talent i l’habilitat tècnica dels estudiants del nostre col·legi. Pablo Morillo, l’alumne encarregat del projecte, liderà els seus companys en el disseny i la realització d’aquesta estructura, que serà utilitzada en la multitud d’esdeveniments esportius organitzats en la nostra localitat. Sense cap mena de dubte, aquest projecte segueix demostrant que Monzón és «Bressol d’Esportistes».

El director titular del col·legi, Antonio Campo, va expressar el seu orgull per l’èxit dels estudiants i va destacar la importància de projectes com aquest per al desenvolupament integral dels alumnes. Així mateix, Anabel Novellón, directora pedagògica, subratllà el valor educatiu i formatiu d’involucrar els estudiants en iniciatives que repercuteixin en la comunitat.

L’alcalde Isaac Claver i el regidor d’esports Eliseo Martín també van elogiar el treball dels alumnes, reconeixent la qualitat del podi i la dedicació demostrada en la seva construcció. Aquest projecte és un clar exemple de com l’educació i la col·laboració pública poden produir resultats tan extraordinaris com aquest.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…