L’editorial salesiana CCS presenta un advent ple de novetats

9 noviembre 2022

Editorial CSS

l

Per a aquest mes de novembre i amb la mirada posada en l'advent, l'editorial CCS proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Per a aquest mes de novembre, i amb la mirada posada en l’advent, l’editorial salesiana CCS presenta diverses novetats de literatura. Fernando García Sánchez, Rui Alberto Almeida, Cécile Guinemet, Marie Malcurat, Anabel García Torija, Irene García Sánchez i Ruth Fernández Berrendo signen els nous títols.

CONTEMPLANDO LA VIDA. CICLO A

Reflexiones desde los evangelios dominicales

Fa cinc anys vaig començar a utilitzar la meva pàgina de Facebook per publicar cada diumenge un comentari de l’Evangeli. He volgut recopilar aquests comentaris en un llibre per cada cicle de l’any litúrgic, juntament amb el text de l’evangeli que serveix de font d’inspiració. Amb la publicació d’aquest tercer volum, en què es recullen els comentaris corresponents als evangelis del Cicle A, completa la tasca iniciada amb els dos cicles anteriors.

REZAR EN ADVIENTO 2022. CICLO A

Ternura y sorpresa

Per Nadal, celebrem com Déu surt a la nostra trobada. Per estar en sintonia amb aquesta celebració ens posem en actitud d’espera. És el temps d’Advent! Són quatre setmanes per obrir el nostre cor a l’esperança, la tendresa i la sorpresa. Aquest petit llibre d’oracions ofereix dues pàgines per a cada dia d’Advent. Amb ell pots llegir, meditar i pregar en comunitat o amb la família.

ADVIENTO: EN CAMINO HACIA LA NAVIDAD 2022

con santa Teresa de Lisieux y san Francisco de Asís

Marie Malcurat

Cécile Guinemet

Durant l’Advent ens preparem per a l’arribada del Nen Déu. Santa Teresa de Lisieux i sant Francesc d’Assís són dos sants que van saber veure en el Nen Jesús del pessebre, el tresor més gran del món. Amb ells viuràs aquest temps d’Advent que ens porta a la festa del Nadal. Podràs llegir textos bíblics, històries de vida, pregar, pintar i fins i tot jugar! Trobareu un calendari d’Advent molt especial que us permetrà preparar bé el vostre cor per celebrar el naixement de Jesús.

EL ADVIENTO PASO A PASO

POSTER Nº 64

Recurs gràfic per a la catequesi sobre el temps d’advent partint de l’evangeli dels quatre diumenges i culminant amb Nadal.

Cada setmana s’acompanya una dinàmica o una reflexió adaptada a diferents grups d’edats que ajudaran a aprofundir en aquest temps d’esperança.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…