L’editorial salesiana CCS proposa llibres per viure a fons la Pasqua

29 marzo 2023

Editorial CSS

l

Recursos per a la pregària o la reflexió personal i en grup. Quaresma, temps de tornar a Déu.

Per a aquesta Pasqua, l’editorial CCS presenta diverses novetats de literatura sobre salesianitat. Rui Alberto Almeida, Ernestina Álvarez Tejerina i Pedro Álvarez Tejerina signen els nous títols.

REZAR EN PASCUA

Acollir i donar testimoni de la joia

Rui Alberto Almeida

Durant cinquanta dies, l’Església ens convida a llegir amb atenció especial dos llibres de la Bíblia: els Fets dels Apòstols i l’Evangeli segons Sant Joan. Hi descobrim els motius de la nostra alegria avui.

El llibre que tens a les mans ofereix dues pàgines per a cada dia del temps de Pasqua. A cada dia pots trobar:

Cita bíblica presa de la litúrgia.
Versicle destacat.
Meditació, que fa de pont entre la Paraula de Déu i la teva vida.
Imatge simbòlica.

En aquest temps de Pasqua, cerca un lloc i un temps de qualitat cada dia. Escolta amb el cor les crides de Déu. Descobreix maneres concretes de celebrar la Resurrecció de Jesús. Deixa que Déu ompli el teu cor de tendresa, pau i alegria. I deixa que aquesta alegria interior vagi millorant les relacions amb els altres.

VIA LUCIS

Camí de llibertat i vida

Aquest Via Lucis és una invitació a viure i aprofundir, a través dels relats evangèlics, en el camí de vida i llibertat que transcorre des de la Pasqua de Resurrecció fins a la Pentecosta. Només partint de la resurrecció de Jesús podem confiar en la nostra i en la dels nostres éssers estimats. La nostra esperança és que un dia Jesús, segons la seva promesa, ens condueixi on ell es troba.

De què serviria la història més bella com la de Jesús, si no fos certa la bona nova que la mort no té l’última paraula? Creure i viure en la resurrecció de vegades és difícil, però podem tenir com a segur que l’amor de Jesús que ens ha acompanyat durant la vida ens portarà amb ell fins al si del Pare.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…